Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Древни символи, които предизвикват златни печалби

Общество

Древни символи, които предизвикват златни печалби

Древни символи, които предизвикват златни печалби - Tribune.bg

Египет – магическо място, което неустоимо привлича поколения археолози, изследователи и мистици. Земя, която събира на едно място колосална култура, недостижима архитектура и загадъчни съкровища. Древната египетска цивилизация впечатлява с познанията си в астрономията, медицината, инженерството и калиграфията.

Египетската митология е феномен, който три хилядолетия дава основни модели в поведението на местното население, учи го как да се пази от уроки, беди и физически нападения. Много от магичните символи, логично са увековечени в разнообразни украшения. Лотосът присъства активно в ювелирните достижения на древните майстори, които са вярвали, че той въплъщава живота, създаването и е ключ към прераждането.

Жизнената сила, закрилата на висшите сили и безсмъртието са събрани в изображенията на свещения Скарабей. Често този символ бута топче, символизиращо Слънцето, което най-важният Бог Амон Ра, търкаля неуморно по опияняващия безкрай на коприненото египетско небе. Един от най-активно присъстващите символи е изправената Кобра.

Може да бъде срещната в огромен брой видове украшенията и пресъздава независимостта и божествената власт в древен Египет. Царската сила и доброто здраве са защитени от изображението Планинско око. Тотемите са неизброими, но предпочитаният материалът от който са изработени е един – златото.

Много египетски символи могат да бъдат открити и в талоните на играта „Златото на фараона“, а магическите символи от древността комбинират печалби на стойност 35 245 000 лева. Последвайте мистичните знаци на древен Египет и станете един от щастливците с печалба за 300 000, 100 000 или 50 000 лева.

Символът „феникс“ вече зарадва Симеон Иванов от Дупница с магнетичната сума от 100 000 лева.

С нея той ще разшири семейния бизнес и ще осъществи мечтата за екзотично пътешествие. Посетете търговски обект на Спорт Тото и открийте фантастичните печалби от играта „Златото на фараона“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати