Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. ДЖАКПОТЪТ ПАДНА: Късметлия от Пловдив става 113-ият тото милионер

Общество

ДЖАКПОТЪТ ПАДНА: Късметлия от Пловдив става 113-ият тото милионер

ДЖАКПОТЪТ ПАДНА: Късметлия от Пловдив става 113-ият тото милионер - Tribune.bg

Само една седмица преди празника на любовта и виното, участник от Пловдив ще зарадва своята любима половинка с подаръци за милиони. Избирайки печелившата комбинация изразена в числата 5, 9, 16, 25, 30 и 31, тази вечер той успя да спечели съвсем еднолично целия магически джакпот от 8 431 125 лева! И то попълвайки само един-единствен фиш за 5,60 лв. в пункт на Спорт Тото, разположен в известна търговска верига. Трудно бихте измислили по-добър подарък по случай празника на влюбените.

Новият милионер от Пловдив е 113-ят българин, които печели сума от над 1 милион лева. Тя всъщност е и третата по големина в цялата история на Тотото. В същото време пловдивчанинът е и рекордьор – той е първият българин, спечелил до момента еднолично толкова голям джакпот. Останалите две числово по-големи суми реално са разделени от повече от един участник. Днешният щастливец е и първият тото милионер за 2021 година, който става много по-богат само за няколко секунди, благодарение на игрите на Спорт Тото.

Явно късметът напоследък е в града под тепетата, защото преди броени дни, точно на Антонов ден, отново участник от Пловдив спечели чудесната сума от 911 668 лв. в играта Тото 2 - 6 от 42.

Можете да бъдете сигурни, че приказните моменти и чудесата за истинските фенове няма да спрат дотук и ще продължават. От началото на новата седмица натрупването на новия джакпот стартира от 2 100 000 лв.

Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата www.toto.bg.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

ФИЛИП ГЕОРГИЕВ ИЗГЛЕЖДА НОРМАЛНО. НЕ Е КАТО 44 45 46 47 48 49. СТРАННОТО Е, ЧЕ ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ИГРАЕЩИ ПРИ ТАКЪВ ДЖАКПОТ ГИ Е УДАРИЛ ЕДИН ЧОВЕК. НО И ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ. АКО ВСИЧКО Е НАРЕД, ДА СИ ГИ ХАРЧИ СЪС ЗДРАВЕ! ДАНО ДА НЕ ОТИДАТ В ШКАФЧЕТО НА БАЯ ВИ ГАНЯ. 'ЩОТО В ТАЯ КОЧИНА ТОВА Е ПЪРВОТО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПОМИСЛИ.
08.02.2021 11:31 / Отговор
тестер ко речи?
08.02.2021 14:54

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати