Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Джакпотът в играта 6 от 49 на Никулден надхвърля 5 милиона лева

Общество

Джакпотът в играта 6 от 49 на Никулден надхвърля 5 милиона лева

Джакпотът в играта 6 от 49 на Никулден надхвърля 5 милиона лева - Tribune.bg
Снимка:

Няма спор, че най-щастливи на Никулден са имениците, но едва ли ще има хора, които да седнат на трапезата без традиционното рибно ястие.  Класиката е пълнен шаран, а първите люспи се отделят на специално място в къщата. Поверието е, че по този начин ще направите предстоящата година изключително щедра. Разбира се, само със съхранението на люспи, богатството трудно ще намери пътя към домовете ви, но с минимални усилия късметът може да почука на вратата ви.

Лесен начин да направите празника незабравим и да подскажете на съдбата, че имате желание да добавите няколко милиона към банковите си сметки, е с игрите на Спорт Тото.

В любимата „6 от 49“ за тиража, който се пада точно на празника на рибарите и банкерите, прогнозният джакпот е 5 500 000 лева. И за да бъде удоволствието още по-голямо, един участник в играта ще спечели нов автомобил.

Празничният месец декември стартира с приятна изненада за седмина от участниците, дръзнали да опитат късмета в 97-я тираж. Те ще могат да спечелят сума от по 4000 лв. и така да си гарантират спокойствие при избора на коледни и новогодишни подаръци.

Не подценявайте и печалбите в играта „6 от 42“

Минималният залог от 85 стотинки ви дава правото да заложите на една комбинация от шест числа, а джакпотът, който можете да спечелите е до 610 000 лева.

Докато празнувате с приятели и роднини, дръжте под око и квитанциите за играта „5 от 35“. В нея почти винаги някой късметлия познава петте числа, както се случи в четвъртък. Двама имаха този късмет и това им донесе печалби от по 11 527 лева. Тази неделя, навръх Никулден, ще има и 10 допълнителни придобивки по 500 лева.

Играта Тото Джокер, която  се играе само в комбинация с друга числова игра, направи щастливи трима участници с по 12 000 лв.

Всички суми са добре дошли, но светкавичните печалби са сред най-желаните

С моментните лотарийни игри можете да печелите по всяко време без да чакате заветния тираж. Обърнете специално внимание на „Баница с късмети“ и „Зимна приказка“. В тези талони са заредени шест цифрени печалби, а ако случайно не спечелите, няма място за притеснение! Регистрирайте техните кодове на lottery.toto.bg, защото тази неделя двама късметлии ще спечелят ваучер за спортни стоки и ваучер за почивка. Кодовете на талоните за повечето моментни лотарийни игри също можете да регистрирате на lottery.toto.bg. В неделя двама късметлии ще спечелят съответно 400 лева и 600 лева. Подробностите можете да научите в тото пунктовете и на www.toto.bg

Ако любимият ви футболен отбор ви изневерява, вие не изневерявайте на любовта си към футбола

Тази симпатия може да ви донесе купища печалби, като прогнозирате изхода от футболните двубои в игрите на „Тото 1“. Крайният срок за футболните залози е до 12 часа на 5 декември.

И не забравяйте - Спорт Тото винаги дава повече!

Залози за 98-ия тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 6 декември онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.            


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати