Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Джакпотите в тотото полудяха

Общество

Джакпотите в тотото полудяха

Джакпотите в тотото полудяха - Tribune.bg
Снимка:

Възможности за рязък финансов скок идват със 74-тия тираж на Спорт Тото, който ще бъде проведен тази неделя. Джакпот до 2 850 000 лева в играта "6 от 49" ще събуди ловния инстинкт на всеки късмет. В играта "6 от 42" джакпотът предизвиква бляскав фурор със сумата до 1 170 000 лева. Печалби до 3 000 000 лева традиционно очакват да бъдат грабнати от участниците в играта "Тото 2 - Зодиак".

Спорт Тото подкрепя финансово летния културен фестивал Sofia Summer Fest, като не пропуска да покаже своята щедрост и към своите почитатели. До 12.09. всеки посетител на фестивала, който пробва късмета си в моментната лотарийна игра "Моят щастлив ден - Бинго!", има шанса да полети с балон на преференциална цена. Тази възможност ще бъде активна и на датите 18, 19, 20, 25 и 27 септември. Тази неделя, желаещите могат да се включат в турнир по джаги. Той ще се проведе отново в Южния парк, зад музея "Земята и хората", където Sofia Summer fest продължава своята програма. Както винаги от тотото са подготвили много подаръци, а от участниците се очаква единствено да носят доброто си настроение.

Български спортен тотализатор активно ще присъства и на състезанията в Международната баскетболна лига. Двубоите ще бъдат проведени от 22.09. до 25.09. в Арена Ботевград. А топ-изненадата е, чеедин от присъстващите на събитието ще спечели чрез жребий нов автомобил.

Фишове за препълнения с възможности за печалби 74-и тираж се приемат най-късно до неделя 18:00 часа в тото-пунктовете и онлайн на www.toto.bg.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Жаноар По-страшен от спина, по-опасен от рака, сега-засега си остава Мунчо Фатмака!
Импийчмънт на росс-пекинеза Хвърчилков!
12.09.2020 16:15 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети