Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Efirbet: Как да ползвате опцията „Редактирай залог“ в bwin?

Общество

Efirbet: Как да ползвате опцията „Редактирай залог“ в bwin?

Efirbet: Как да ползвате опцията Редактирай залог в bwin? - Tribune.bg

Efirbet е изключително полезна платформа за любителите на спортни залози. В нея можем да намерим както ревюта на известни букмейкъри от типа на Бвин, така и на ръководства и съвети за начинаещите в тази сфера. И като казахме Bwin, в един от последните си материали от Efirbet ни разказват колко полезна може да се окаже една от наличните в букмейкърската страница опции. Тя се казва „Редактирай залог“ и може да ви спести както финансови загуби, така и доста главоболия.

Какво представлява функцията „Редактирай залог“ в Bwin?

Истината е, че това не е функция, присъстваща само в секцията за спортни залози на Бвин. Има и други международни букмейкъри, които я предлагат на своите потребители. На този етап обаче в България Бвин са пионери. Защо би ви било интересно да научите повече за опцията „Редактирай залог“? Много е просто – това е полезна функция, която ще ви помогне в случаите, когато събитията в мача не се развият според вашите очаквания и конкретната ви прогноза. При подобен момент можете да се възползвате от „Редактирай залог“ за всички залози, които в електронния ви фиш са маркирани като „отворени“. Това, което ви се предоставя като възможност, след като натиснете бутона да активирате функцията, е да изберете една от опциите за промяна. Най-често получавате шанса да добавите още една прогноза към акумулаторния си залог. Освен това, чрез „Редактирай залог“ имате право и да размените селекцията си. В този случай можете да промените крайния победител в мача. Имате също така и възможност директно да премахнете която и да е селекция от вашия електронен фиш. За целта просто изберете хикса на реда на съответната селекция, от която се отказвате.

Други полезни опции в Bwin

Освен функцията „Редактирай залог“ Bwin предоставя на аудиторията си и други не по-малко полезни опции за игра. Така например, тук можете да затворите напълно залог, когато прогнозата ви за събитието отново се окаже грешна. Ако решите да ползвате тази функция, букмейкърът ще ви предложи „цена“. Съгласявайки се с нея, вие се съгласявате да не играете повече с направения от вас залог, тоест развоят на събитията за мача от тук насетне нямат значение за вас. Интересно е, че за разлика от много свои колеги Бвин предлага доста по-солидни суми за затворени залози.

В друга функция на страницата със спортни залози – live streaming – ви се предоставя възможността да проследите от край до край едно събитие. Всъщност Бвин предава множество мачове на живо и то не само в класическите спортни дисциплини като футбол, тенис и волейбол. Тази опция е много полезна не само за обикновените спортни фенове, които не могат да открият дадено събитие по телевизията, за да го гледат, но и за залагащите на живо. Когато залагате в реално време е повече от важно да сте наясно какво става на терена, за да направите вашата прогноза максимално близка до реалността в бъдеще.

За целите на по-успешните прогнози от Бвин имат и още две интересни и много полезни опции. Става въпрос за статистиката и резултатите на живо. И в двете функции получавате наготово данни и информация, с която да направите по-адекватна, респективно правилна прогноза за дадено събитие. Тези две опции, освен това, са достъпни не само за официално регистрираните потребители на сайта, но и за неговите посетители без игрална сметка.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети