Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Емил Коларов, Сдружение на заведенията: Противоепидемичният план на Кацаров е безумен и 100% дискриминационен

Общество

Емил Коларов, Сдружение на заведенията: Противоепидемичният план на Кацаров е безумен и 100% дискриминационен

Емил Коларов, Сдружение на заведенията: Противоепидемичният план на Кацаров е безумен и 100% дискриминационен - Tribune.bg
Снимка:

 „Очакваме да видим какво ще е новото правителство и се надяваме този министър (Стойчо Кацаров – бел. ред.) да не участва в него. Противоепидемичният му план е безумен. Преди да стане министър, съвсем други работи лансираше и говореше. Сега в един момент се обърнаха нещата.“ Това заяви в интервю за БНР Емил Коларов, председател на Сдружението на заведенията в България. 

„Ние смятаме този план за 100% дискриминационен спрямо нашия бранш. Отново се опитваме да борим пандемията със затваряне само и единствено на нашите обекти.“

Ако се затваря, трябва да се затварят всички места, където се осъществяват социални контакти и има струпване на повече хора, подчерта Коларов в предаването „Преди всички“.

Нагласата за ваксинация в бранша е по-различна от тази в цялата държава, поясни Емил Коларов. Той цитира анкета сред представители на бранша, която показва, че 41-42% от участниците в нея са или ваксинирани, или заявяват, че ще се ваксинират в кратки срокове.

„Ваксинираните в нашия бранш са над 30%. Доста повече на фона на цялата държава.“

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати