Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Емили падна с тротинетката: Разминах се с ожулване на дупето

Общество

Емили падна с тротинетката: Разминах се с ожулване на дупето

Емили падна с тротинетката: Разминах се с ожулване на дупето - Tribune.bg
Снимка:

Трансмомичето Емили, която прикова вниманието преди време с „летящата по пътища и магистрали” тротинетка е претърпяла инцидент. Вчера заради дъжда тя не е успяла да направи маневра и е паднала със 100 км/ч на Околовръстния път в София. Това стана ясно от публикация във Фейсбук. 

Докато е правила изпреварване на автомобил, гумите на тротинетката поднесли и тя се пребила. Оказва се, че скандалната блондинка е направо късметлийка, след като е карала с джапанки и се е отървала само с ожулване на дупето.

Ето и цялата публикация:

Ще разкажа за първият ми случай на падане с тротинетката!

За щастие: Всичко е наред! Аз съм добре, без никакви контузии! Разминах се само със ожулване на дупето! Всичко друго е наред!!!

Днес (23.август.2022) - вторник към 17:00 часа управлявах мощният електрически скутер 'VSett 11+ Super' по "Софийски Околовръстен Път" в района на KFC и бензиностанция OMW (Манастирски ливади), посока Симеоново със скорост около 100 км/ч!

Да уточня!!! - Времето беше ужасно, валеше проливен дъжд, беше студено и имаше буря!!!

Но: Аз бях с всички необходими протектори ( каска, наколенки, налакътници )

Всичко беше наред, карах си по правилата, спазвах нужната дистанция от автомобилите и управлявах Ел. Тротинетката внимателно!

Но по едно време докато си карам в средната лента на градската магистрала, настигам автомобил, който видимо се движи по бавно от мен! Поглеждам в огледалата за задно виждане; виждам, че изпреварващата лента е чиста и се готвя за изпреварване! В същото време започвам да правя трагичната маневра! След което, поради обилния дъжд, гумите поднесоха, кормилото се обърна рязко наляво, след това опитах да запазя баланс, но не успях, тъй като асфалта беше много мокър, имаше проливен дъжд и силен вятър!!!

 Следва падане с около 100 км/ч в района на KFC!

За миг от секундата, забравям къде съм и какво се случва! Само виждам, че тротинетката се пързаля напред и аз се хлъзгам със огромна скорост по платното! След което започнах да се въргалям и спрях в мантинелата в района на OMW!!!

Тоест аз се влачих около 50 метра по пътя докато спра от 100 км/ч!

А тротинетката продължи още толкова и спря на средната лента 50 метра от мен!

Автомобилите спряха и изчакаха да стана, някои хора ме питаха как съм след това падане, а други бяха ужасени за случилото се!!! Служители на бензиностанцията преместиха тротинетката от платното! А аз се затичах към тях да видя какво е състоянието на тротинетката! След което се уверих, че всичко е наред с тротинетката!

Слава богу, че на мен ми няма нищо! Разминах се само със ожулване на дупето”.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати