Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Есил Дюран и Михаела Филева ще пеят на София Прайд 2023

Общество

Есил Дюран и Михаела Филева ще пеят на София Прайд 2023

Есил Дюран и Михаела Филева ще пеят на София Прайд 2023 - Tribune.bg

Ния Петрова, победител в петия сезон на „Гласът на България“, също ще бъде част от концерта

Поп-фолк дивата Есил Дюран и кралицата на българската поп сцена Михаела Филева ще се качат на сцената на София Прайд 2023. Двете певици ще бъдат част от звездния концерт на най-голямото шествие за равни права в България, което ще се проведе на 17-и юни от 16 часа пред паметника в Княжеската градина.

В концерта на София Прайд 2023 ще се включи и големият победител от петия сезон на „Гласът на България“ - Ния Петрова, която през годините се превърна в едно от най-разпознаваемите лица на българската ъндърграунд сцена. 

„Сцената на София Прайд събира всички в различието си и присъствието на Есил Дюран, Михаела Филева и Ния Петрова е пример затова. За поредна година ще обединим общността си заедно с едни от най-популярните артисти на българската музикална сцена. Прайд е протест - за правото да имаме семейства и да водим достоен живот в България. Ако тези теми са важни за вас или искате да подкрепите близките си ЛГБТИ хора, ще ви очакваме на 17-и юни в 14 часа пред паметника в Княжеската градина“, сподели Симеон Василев от фондация GLAS.

София Прайд се организира от фондация GLAS, съвместно с фондациите Bilitis, ЛГБТИ Действие и Български хелзинкски комитет.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети