Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Фандъкова: Измина година на тежки загуби и пропуснати моменти, през които се научихме да преминаваме заедно

Общество

Фандъкова: Измина година на тежки загуби и пропуснати моменти, през които се научихме да преминаваме заедно

Снимка:

Столичният кмет Йорданка Фандъкова също отправи послание в социалната мрежа Фейсбук за новата година. То започва с цитат на Екзюпери: „На света няма нищо по-крехко от надеждата“. Именно с надежда, пише тя, заставаме на прага на новата година. Все още крехка, но несломима.

„Измина година на тежки загуби и пропуснати моменти, през които се научихме да преминаваме заедно. Със смелостта на нашите лекари, сестри и медицински персонал, които не се предадоха пред изпитанията на неизвестното. С грижата на хиляди хора и доброволци, които помагаха на непознати. Със съпричастността и отговорността на всеки. Това беше най-големият урок по човечност, за който си струва да сме благодарни”, отбелязва Фандъкова.

Според кмета през 2020 г. сме научили, че силата е в общността.

„Колкото и да обичаме да казваме, че човек трябва да си помогне сам, научихме, че безрезервната помощ я дават други, често напълно непознати. Научихме, че с „не ми пука“ и „и без мен ще се оправят“, не става. В годината на пропуснатите прегръдки, научихме колко много обичаме. Предстои ни да извървим труден път, но целта ни е обща – да запазим живота!”, допълва столичният градоначалник. „Желая Ви здрава и успешна 2021-а година! Нека през нея имаме повече споделени моменти със своите близки, без притеснения и страх, а с обич и надежда!”, завършва посланието си Йорданка Фандъкова.  


Коментари (2)

! Празни мисли от един празен комунист. Оставка!
01.01.2021 12:13 / Отговор
Уфф! Жалък озлобен неадекватен трол!
01.01.2021 13:27

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още