Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Фандъкова след поканата към Кантарджиев: Убедена съм, че ще допринесе повече хора да пожелаят да се ваксинират

Общество

Фандъкова след поканата към Кантарджиев: Убедена съм, че ще допринесе повече хора да пожелаят да се ваксинират

Снимка:

Столичният кмет благодари на професора, че се е отзовал на поканата ѝ

„Благодаря на проф. Кантарджиев, че прие поканата ми да участва в организацията на процеса на ваксинация в София. Убедена съм, че както със знанията и опита си, така и с умението му да обяснява проф. Кантарджиев ще допринесе повече хора в София да пожелаят да се ваксинират“. Това написа в профила си във Фейсбук столичният кмет Йорданка Фандъкова. Публикацията ѝ взе повод от  думите на  доскорошният директор на Националния център по заразни и паразитни болести, който обяви, че е приел да

 консултира Столична община ваксинацията. 

„Важно е преди есента да го направим във възможно най-голям процент, за да избегнем нова вълна от Ковид и нови строги мерки. Столична община първа стартира ваксинацията в парковете, където на открито и удобно всеки може да получи ваксина по избор.

От днес имаме още един пункт до езерото в кв. „Дружба”.

Продължава работата на откритите пунктове за ваксинация в Южен парк, Борисовата градина, Северен парк. Организираме ги съвместно със столичната здравна инспекция, общинските болници и поликлиники, и дирекцията за аварийна помощ на общината. Благодаря на всички колеги, които и този уикенд са отново на работа.

Адреси на откритите пунктове за ваксинация през уикенда:

-Южен парк, вход от бул. "Гоце Делчев"

-Борисова градина до езерото "Ариана" Северен парк, вход от ул. "Бели Дунав"

-Кв. "Красна поляна”, паркинга на Т-Маркет на бул. “Възкресение". парк “Дружба”, -до Културния дом Работното време е от 9 до 16 ч.“, написа Фандъкова.   


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още