Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Фермерски пазари за Коледа откриват в София

Общество

Фермерски пазари за Коледа откриват в София

Фермерски пазари за Коледа откриват в София - Tribune.bg
Снимка:
Фермески пазар

Български фермерски съюз и Централен кооперативен съюз откриват поредица от Коледни фермерски базари в София. В тях ще участват членове на двете организации с произведени от тях продукти. Първият базар ще се състои на 14 и 15 декември на ул. "Г. С. Раковски" № 99, пред сградата на Централен кооперативен съюз, в София.

Вторият - на 16 и 17 декември, на бул. „Никола Мушанов“ №116. За децата също е помислено, като на 16 декември ще има детско парти с подаръци и Дядо Коледа. Следващите две мероприятия са планувани от 18 до 22 декември отново пред сградата на Централен кооперативен съюз.

На посетителите и участниците ще се предлагат различни кулинарни изкушения, напитки, автентични фермерски продукти, забавни томболи. Всички пазарували над 50 лв. ще участват в томбола с подаръци.

Най-важна и основна цел на Коледните фермерски базари е подобряване дейността и конкурентоспособността на земеделските стопани, което освен чрез активен диалог с институциите в национален и европейски мащаб, следва да бъде постигнато най-вече чрез осигуряване на възможности за реализиране на продукция на местно и регионално ниво, каквато ще им бъде предоставена, заяви Георги Стоянов, председател на съюза.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети