Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Филмът „#Агресия“ с премиера на 19 септември

Общество

Филмът „#Агресия“ с премиера на 19 септември

Филмът #Агресия с премиера на 19 септември - Tribune.bg

Този четвъртък, 19 септември, от 18:00 часа в Музей на спорта, ст. „Васил Левски"“, ще се състои премиерата на документалния филм „#Агресия”, който се реализира от асоциация „Докосни дъгата“, ММС и БНТ по проекта „Младите хора - Бъдещето на България - заедно срещу агресията”.

Част от документалната лента, представяща различните форми на агресия, са боксовите национали Даниел Асенов и Станимира Петрова, баскетболистът Асен Великов, младежки футболни национали, както и други популярни българи, младежи, учители, треньори, психолози, представители на институции, имащи отношение към превенцията и справянето с проявите на агресия във всичките ѝ форми.

Информационната кампания има за цел да покаже на обществото и отговорните институции рисковете, които дебнат от ниската информираност и непознаване на основни начини за справяне в конфликтни ситуации и при зависимости. Темата, свързана с насилието сред младежите заема челто място в нашето ежедневие. За съжаление агресията се проявява често, дори и сред малолетните (под 14 години), вкл. в училищата, което е показател за липсата на толерантност и човечност в общуването между младото поколение.

Филмът „#Агресия” иска да покаже, че агресията унищожава свободата, както и да напомни за ролята на семейството, училището и спорта като възпитателен фактор във формирането на личността и подготовката за живот в обществото на всеки един млад човек.


Етикети филм

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати