Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Филмът „#Агресия“ с премиера на 19 септември

Общество

Филмът „#Агресия“ с премиера на 19 септември

Филмът #Агресия с премиера на 19 септември - Tribune.bg

Този четвъртък, 19 септември, от 18:00 часа в Музей на спорта, ст. „Васил Левски"“, ще се състои премиерата на документалния филм „#Агресия”, който се реализира от асоциация „Докосни дъгата“, ММС и БНТ по проекта „Младите хора - Бъдещето на България - заедно срещу агресията”.

Част от документалната лента, представяща различните форми на агресия, са боксовите национали Даниел Асенов и Станимира Петрова, баскетболистът Асен Великов, младежки футболни национали, както и други популярни българи, младежи, учители, треньори, психолози, представители на институции, имащи отношение към превенцията и справянето с проявите на агресия във всичките ѝ форми.

Информационната кампания има за цел да покаже на обществото и отговорните институции рисковете, които дебнат от ниската информираност и непознаване на основни начини за справяне в конфликтни ситуации и при зависимости. Темата, свързана с насилието сред младежите заема челто място в нашето ежедневие. За съжаление агресията се проявява често, дори и сред малолетните (под 14 години), вкл. в училищата, което е показател за липсата на толерантност и човечност в общуването между младото поколение.

Филмът „#Агресия” иска да покаже, че агресията унищожава свободата, както и да напомни за ролята на семейството, училището и спорта като възпитателен фактор във формирането на личността и подготовката за живот в обществото на всеки един млад човек.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети филм

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети