Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Фондация взе името „Спаси София“, Борис Бонев не го бил запазил в съда

Общество

Фондация взе името „Спаси София“, Борис Бонев не го бил запазил в съда

Фондация взе името Спаси София, Борис Бонев не го бил запазил в съда - Tribune.bg
Снимка:

Фондация на наемател на магазин и жител на ул. „Съборна“ в София е взела и регистрирала името на гражданската инициатива "Спаси София", оглавявана от общинския съветник Борис Бонев. Това съобщи във Фейсбук профила си общинският съветник от "Демократична България" Владислав Панев.

Миналата година по инциатива на Бонев Столичния общински съвет одобри улицата да стане пешеходна зона, с което енергичният съветник си навлече недоволството на хората в района. 

„Със сигурност незапазването на това име е груб пропуск на Бонев и приятели. Но превземането му от противници на организацията е точно такова действие, което отказва хората от участие в политиката“, пише Панев.

От публикациията става ясно, че представителят на новорегистрираната фондация е Даниел Капсъзов. Той бе сред организаторите на протеста от миналото лято срещу идеята на Бонев

„Съборна“ да стане пешеходна, тъй като изрази опасения, че магазинът му ще фалира. Капсъзов е представител на сдружение „Синовете на вдовицата“, което дарява топъл обяд на хора в беда.

До 2 септември е бил вицепрезидент на Асоциацията по мотоциклетизъм.

Вчера на транспортна комисия в СОС е било гледано решението за връщане на  26 места за косо паркиране на улицата, както и правото на живеещите на нея да стигат с автомобил до дома си. Темата е предизвикала бурни дебати, става ясно още от поста. 

 


Коментари (1)

Анастас #

Толкова са възможностите на ДеБъйския Педерунгел Бонев.

ЕкоТалибаните, АнтиВаксърите, Розовите и ДСБерастията гласували за този са на същото посредствено ниво, но са еднакво кресливи и разпръскващи Орални Изпражнения !

(критично'справедливо)
23.02.2021 11:40 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати