Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Футболистът на „Ботев” /Враца/ Мартин Кавдански със заявка да е част от МГЕРБ

Общество

Футболистът на „Ботев” /Враца/ Мартин Кавдански със заявка да е част от МГЕРБ

Футболистът на Ботев /Враца/ Мартин Кавдански със заявка да е част от МГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Общинската структура на МГЕРБ Враца проведе редовно заседание. На срещата са обсъдени въпроси от организационен характер, както и предстоящи инициативи, пише на страницата си областния координатор на МГЕРБ Враца Мартин Харизанов.

Общинският ръководител на МГЕРБ - Враца Владимир Миленков представи новите кандидати за членове на младежката структура на ПП ГЕРБ.

Сред тях са професионалният футболист на ПОФК „Ботев” Враца Мартин Кавдански, земеделският производител Цветелина Милчева, предприемачът Петър Коцев, Георги Бранков и Моника Ангелова. По време на срещата футболистът Мартин Кавдански подари тениска на футболния клуб „Ботев” Враца на областния координатор на МГЕРБ Враца Мартин Харизанов.

,,Мотивиран съм да стана част и да работя за силния отбор на ПП ГЕРБ. С моя опит и дейност ще дам всичко от себе си за каузата“ - сподели по време на срещата Кавдански.

Младежите представиха идеи за съвместни инициативи, които да бъдат част от предстоящата предизборна кампания, в посока развитие на младежките дейности, образование и създаване на добра градска среда.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети МГЕРБ, Враца
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети