Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Футболни фенове пръскаха с пожарогасител във вагон на столичното метро

Общество

Футболни фенове пръскаха с пожарогасител във вагон на столичното метро

Футболни фенове пръскаха с пожарогасител във вагон на столичното метро - Tribune.bg
Снимка:

До неприятния инцидент се е стигнало след срещата между Лудогорец и Левски преди дни

Футболни фенове пръскаха с пожарогасител във вагон на столичното метро, съобщи Нова тв. До неприятния инцидент се е стигнало след срещата между "Лудогорец" и "Левски" преди дни.

От столичния метрополитен уточняват, че групата от около 15 човека се е качила на метрото при Софийския университет и малко преди достигането на станция "Западен парк" пожарогасителят е бил откачен и използван от феновете.

"Хулиганите се качват на метрото от СУ"Климент Охридски" и започват да пръскат. Около 15 секунди по-късно на метростанция "Западен парк" метрото сприра и те се разбягват", коментира Николай Николов, началник управление "Експлоатация" в Метрополитена.

Тогава машинистът на влака получил сигнал да отвори вратите още в движение, за да могат феновете да излязат от мотрисатаНяма информация за оплакали се от медицински проблеми.

"Има изкривен таванен панел, не се знае дали е от същата агитка. Има и залепени лепенки. Прахът от пожарогасители се чисти трудно, наложи се да разглобяваме въздуховодите", оплака се Николов. Той поиска записа, с който разполага Нова тв, тъй като те нямат такъв, на който да се видят лицата на хулиганите.

  Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети