Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Ген. Мутафчийски отказал номинацията за „Мъж на годината“

Общество

Ген. Мутафчийски отказал номинацията за „Мъж на годината“

Снимка:

Публичното гласуване започна вчера

Председателят на Националния оперативен щаб генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски е оттеглил лично номинацията си от класацията на "Дарик" "Мъж на годината", още щом е разбрал за нея, стана по време на седмичния брифинг на щаба.

"Въпросът ви не е актуален. Не знам въобще как се е случила тази номинация. Късно снощи неприятно се изненадах и първата ми работа бе да изпратя писмо на Радосвет Радев за оттегляне на подобна номинация", коментира шефът на ВМА.

Публичното гласуване за номинираните личности в традиционната класация на Дарик, сред които беше и ген. д-р Венцислав Мутафчийски, започна вчера. Останалите номинирани за "Мъж на годината" са доц. Атанас Мангъров и членовете на българската гребна експедиция "Неверест", баща и син, Максим и Стефан Иванови, които прекосиха изцяло със собствени сили Атлантическия океан за 105 дни.  


Коментари (5)

читател Браво! Още едно доказателство, че наистина е мъж и достоен човек!!!!!
07.01.2021 12:02 / Отговор
Браво Генерале! Вие сте мъжът на годината! За мен и много българи, дори да не искате нашия глас и одобрение. Никакви самонарекли се "престижни" пародии за класации не могат да променят това.
07.01.2021 13:39 / Отговор
кесо Поздравления на ген. Мутафчийски за достойната постъпка. Още повече, че с издигането на кандидатурата на Мангъров като конкуренция очевидно се цели да омаскарят чисто по комунистически един от малкото свестни хора в тая държава приравнявайки го с една червена маша.
07.01.2021 14:28 / Отговор
Муфтавчийски какъв мъж, това е един плазмодий, служещ на хунтата и много хитро се облагодетелства с парични знаци. Този е за съд, защото плашеше хората . Шефката на лекарствената агенция я подведоха и я съдят, че внасяла паника, че липсвали лекарства,което си е истина, а този всяваше не само паника, Ами смут и смърт. Съд и затвор! Колкото до д-р Мангъров, той също не е подходящ за мъж на годината. Той е най- обективният доктор на годината. Мъж на годината трябва да е Президентът!
08.01.2021 10:25 / Отговор
десет месеца опорки от наети слобоблудци. Какво работят некадърници като теб когато не слугуват на хибридните човекоядци - трябва да умирате от глад.
08.01.2021 14:04

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още