Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Ген. Мутафчийски отказал номинацията за „Мъж на годината“

Общество

Ген. Мутафчийски отказал номинацията за „Мъж на годината“

Ген. Мутафчийски отказал номинацията за Мъж на годината - Tribune.bg
Снимка:

Публичното гласуване започна вчера

Председателят на Националния оперативен щаб генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски е оттеглил лично номинацията си от класацията на "Дарик" "Мъж на годината", още щом е разбрал за нея, стана по време на седмичния брифинг на щаба.

"Въпросът ви не е актуален. Не знам въобще как се е случила тази номинация. Късно снощи неприятно се изненадах и първата ми работа бе да изпратя писмо на Радосвет Радев за оттегляне на подобна номинация", коментира шефът на ВМА.

Публичното гласуване за номинираните личности в традиционната класация на Дарик, сред които беше и ген. д-р Венцислав Мутафчийски, започна вчера. Останалите номинирани за "Мъж на годината" са доц. Атанас Мангъров и членовете на българската гребна експедиция "Неверест", баща и син, Максим и Стефан Иванови, които прекосиха изцяло със собствени сили Атлантическия океан за 105 дни.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

читател Браво! Още едно доказателство, че наистина е мъж и достоен човек!!!!!
07.01.2021 12:02 / Отговор
Браво Генерале! Вие сте мъжът на годината! За мен и много българи, дори да не искате нашия глас и одобрение. Никакви самонарекли се "престижни" пародии за класации не могат да променят това.
07.01.2021 13:39 / Отговор
кесо Поздравления на ген. Мутафчийски за достойната постъпка. Още повече, че с издигането на кандидатурата на Мангъров като конкуренция очевидно се цели да омаскарят чисто по комунистически един от малкото свестни хора в тая държава приравнявайки го с една червена маша.
07.01.2021 14:28 / Отговор
Муфтавчийски какъв мъж, това е един плазмодий, служещ на хунтата и много хитро се облагодетелства с парични знаци. Този е за съд, защото плашеше хората . Шефката на лекарствената агенция я подведоха и я съдят, че внасяла паника, че липсвали лекарства,което си е истина, а този всяваше не само паника, Ами смут и смърт. Съд и затвор! Колкото до д-р Мангъров, той също не е подходящ за мъж на годината. Той е най- обективният доктор на годината. Мъж на годината трябва да е Президентът!
08.01.2021 10:25 / Отговор
десет месеца опорки от наети слобоблудци. Какво работят некадърници като теб когато не слугуват на хибридните човекоядци - трябва да умирате от глад.
08.01.2021 14:04

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети