Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Георги Георгиев от БОЕЦ е с коронавирус

Общество

Георги Георгиев от БОЕЦ е с коронавирус

Георги Георгиев от БОЕЦ е с коронавирус - Tribune.bg
Снимка:

Георги Георгиев от БОЕЦ качи снимка, в която се вижда, че е с кислородна маска. И вероятно е болен от коронавирус.

„Битка! За всяка глътка кислород също. Продължаваме“, написа той.

Малко по-късно Атанас Чобанов започна да търси плазма за Георгиев.

ФейсбукФейсбук

Нека обаче да припомним отношението към пандемията на яростните протестиращи само преди месеци. Какво пише самият Георгиев във Фейсбука си на 13 април 2020 година:

„Коронавирусът превърна курумпираните в дарители. Крадеш милиарди, даряваш един милион например и те благославят по собствените ти телевизии и медийни парцали. Странен вирус.”

Представящият се за главен редактор на сайта за поръчки „Бивол” и руски зет със семейни връзки с кремълската пропаганда - Атанас Чобанов, председателят на НПО-то бухалка на Цветан Василев – Георги Георгиев, и лидерът на русофилската партия „Възраждане“ и автор на сайта на организацията „Русофили“ на обвиняемия Малинов се обединиха, когато подгряха измисления скандал за жена, дете и къща на Бойко Борисов в Барселона, твърди Монитор.

Тримата организирано заляха социалните мрежи със статуси и поздравления, част от тях взаимни, за „удара“ срещу премиера Бойко Борисов. Така само за пореден път доказаха, че групичката стои в дъното и е изпълнител на руска хибридна атака срещу него, формално стартирана чрез статия в каталунското издание на „Ел Периодико“.

Пожелаваме бързо възстановяване на Георги Георгиев!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (19)

крум страшни Аз пък НЕ МУ ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ ! ! Не съм толкова зъл , че да отивам по- далеч , но нека се запознае от първо лице с измислените вируси и как те действат , когато си разгънат мощта ! Колкто до плазма , дори и да можех да даря , бих я запазил за някой позитивен , нормален и добронамерен човек !
10.12.2020 13:31 / Отговор
РУМЕН РАДЕВ, КЪДЕ СЕ СКРИ?......НЕГОВИТЕ БОЙЦИ ЗАКЪСАХА.... КЪДЕ Е ВОДАЧА?........... ГОСПОД ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИТЕ...........
10.12.2020 22:32
ТОЗИ ЛИ ВДИГНА ЮМРУК СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И ИЗБРАНОТО ОТ ТЯХ ПРАВИТЕЛСТВО?.............. ДА СЕ ГОТВЯТ ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ, ОБЯВИЛИ ВОЙНА НА БЪЛГАРОФИЛИТЕ...........
10.12.2020 23:38
Бай Ганьо е безсмъртен И Бай Ганьо ли го лови ковид-19? Жива да не бях!
10.12.2020 13:40 / Отговор
Бай Ганьо е безсмъртен!............... Предателите на българите-НЕ!...................... ПРЕДАТЕЛИТЕ-ДА МИСЛЯТ...............
10.12.2020 23:29
Гневна Чобанов,ние ли сме животинска ферма, или този дебелак, който грухтеше и се пенеше по площадите. Каквото търсил, намерил го. Дано оздравее ,но след като изпита доста екстри на вируса.
10.12.2020 13:48 / Отговор
Киро Бизона Какво става, нали такива като тоя Гошо горяха маски пред министерството? Що не горят пак? А? Нали се правеше същият този Гошо Тъпака на много сербез? Що не се прави сега? Що бре, Гошо, ей къде е министерството – що не идеш сега да се пенявиш там? Кажи бре, шопар? Що не идеш в Белград, там да те излекуват? Нали в България всичко е лошо, що не идеш другаде, ами си виснал да те лекуват тук? Ти знаеш ли изобщо колко хора умряха, защото такива боклуци като теб се деряха, пищяха и крещяха, че маските били за да им запущат устата и да няма свобода на словото? Айде сега ползвай си я свободата на словото! Да ти е сладко!
10.12.2020 14:04 / Отговор
Въйййй... и такива тъпаци ли ги хваща вируса,бе?!
10.12.2020 14:07 / Отговор
Нелина Пожелавам му оздравяване, но не бързо, за да осъзнае какви ги е вършил.Очаквам и Мая Манолова да отиде доброволка ,да пълни чувалите с трупове, които постави пред дома на Борисов.Ама да вземе и петте майки ,представящи се от името на цяла една организация, която се дистанцира от тях.Едната от тях е с подозрение за злоупотреби с дарителски фонд а другите с буса на организацията на морето по кръчмите.Мноооого гнили ябълки има на тези протести , еййй!
11.12.2020 20:52
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети