Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Емили се отказа от тротинетката, заменя я с мотор

Общество

Емили се отказа от тротинетката, заменя я с мотор

Емили се отказа от тротинетката, заменя я с мотор - Tribune.bg
Снимка:

Решението дошло след поредица глоби от КАТ

Трансмомичето Емили реши да се откаже от тротинетката и вече ще се вози на мотор, става ясно от фейсбук страницата на приятеля ѝ Тихомир.  

"Ще съобщя една неприятна за някои хора новина, но за някои хора - хубава новина! Извинявам се искрено на всички хора, които са били възмутени и притеснени от моите постъпки с тротинетката! Държа да споделя пред цяла България, че вече няма да ме видите да летя по магистралите", обявява в поста си момичето. 

Емили уточнява, че е взела решението, след като е била привикана за пореден път в столичния КАТ заради карането на електрическата тротитентка по главни пътища и магистрали.

Следва да припомним, че Законът за движение по пътищата забранява управлението на двуколесни превозни средства без книжка, ако вдигат над 45 км в час. На тези превозни средства е забранено да излизат на пътища, на които максималната скорост е над 50 км в час. Също така по закон е забранено преправянето на превозните средства и премахването на поставените им фабрично ограничители. Така излиза, че Емили е нарушила поне три закона.

КАТ първо са глобили Емили на 29 юли с 50 и 150 лева за това, че кара по софийското околовръстно. После на 20 август пак я глобяват със същите суми заради падане в дъжд на околовръстното. Вчера Емили е привикана в КАТ, защото е возила приятеля си Тихомир на тротинетката, и я глобяват съответно с 50, 100 и 150 лева. 

"Вече ми писна от всичко и се предавам! Реших го, приключвам с тротинетката! Жал ми е, мъчно ми е, но ще трябва този филм да приключи! От другия месец ще се записвам на курсове за мотор, категория А2, и напролет вече ще се придвижваме с хубав пистов мотор!", зарича се Емили Йорданова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати