Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Голямата награда в Турбо Бонус играта на игрални зали WINBET отиде във Перник

Общество

Голямата награда в Турбо Бонус играта на игрални зали WINBET отиде във Перник

Голямата награда в Турбо Бонус играта на игрални зали WINBET отиде във Перник - Tribune.bg

Други десет клиенти на WINBET спечелиха парични премии за общо 50 000 лв.

Късно снощи бяха изтеглени печелившите на наградите в Турбо Бонус играта на игрални зали WINBET. Късметлия от Перник спечели Голямата награда - стилен и мощен, луксозен спортен автомобил. Други десет клиенти на компанията пък спечелиха парични премии от по 5 000 лв.

Тегленето на печелившите бе кулминацията на Турбо Бонус играта, която започна в началото на октомври и допълни емоцията от забавленията в игралните зали на WINBET в цялата страна.

В рамките на играта, клиентите получаваха талони за участие в разпределението на наградите в зависимост от своята игрова активност. Спечелването на джакпот или mystery bonus добавяше допълнителни талони за участие в тегленето, както и играта с персонална електронна карта WINBET.

Забавленията и изненадите в игралните зали на WINBET ще продължат и през новата 2023 г. Пълна информация за актуалните джакпоти и промоции в тях е налична на winbet-bg.com.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати