Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Готви се окупация на ключови сгради, за момента обстановката е спокойна

Общество

Готви се окупация на ключови сгради, за момента обстановката е спокойна

Готви се окупация на ключови сгради, за момента обстановката е спокойна - Tribune.bg
Снимка:

Демонстранти блокираха движението по бул. "Цар Освободител"

За момента обстановката пред Народното събрание е спокойна, но демонстранти блокираха движението по бул. "Цар Освободител" пред сградата на парламента. Борислав Сандов от „Зелените“ обаче заявява, че ще има окупация на ключови сгради.

Организаторите на акцията - Велислав Минеков, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, призoваха във Фейсбук, недоволството от днес - 12-ия ден на протести, да премине в гражданско неподчинение.

Посолството на САЩ, Централата на ДПС, Къщата на Доган в Бояна, Хотел “Берлин” и Есте - тези адреси бяха пуснали снощи в профилите си като част от “ключовите сгради” за блокиране активисти на ДБ.

Репортерска проверка на БНР показа, че обстановката на централната гара и автогара в столицата е напълно спокойна въпреки призива за гражданско неподчинение. И на двете места има малко пътници, не се забелязва и засилено полицейско присъствие.

МВР няма данни за други блокади на протестиращи в София. От вътрешното министерство обявиха по-рано, че са взели необходимите мерки за гарантиране на сигурността в столицата и призоваха протестиращите да действат в рамките на закона.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети