Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Грейнаха празничните светлини от високо с Българския Спортен Тотализатор

Общество

Грейнаха празничните светлини от високо с Българския Спортен Тотализатор

До края на 2021 година не остава много време, но преди да затворим страницата е необходимо да я изпълним с много положителни преживявания. Декември е тук и можем да го усетим с всяко едно от сетивата си - коледните украси, празничните мелодии, горещите напитки по всяко време на деня, носещи ухания на шоколад, цитруси и канела.

И като допълнение към всичко това, Българският Спортен Тотализатор подари невероятен ЗИМЕН ПРАЗНИК на всички туристи, които се присъединиха и присъстваха на запалването на  Коледните светлини на специалната празнична елха, разположена високо над столицата ни - пред хижа Алеко. Празникът беше изпълнен с много подаръци, занимателни игри, уникалното колело на късмета и предизвикателно състезание по спускане с шейни, въртене на обръч, снежен човек и други. Разбира се, цялата емоция беше подплатена от водещи на събитието Део и Марина, които подготвиха много изненади, а очарователната Марина демонстрира своите певчески способности, като изпълни няколко авторски песни.

•         Но феновете знаят, че празничният сезон в Българския Спортен Тотализатор вече е стартирал: само през изминалата седмица бяха раздадени хиляди печалби, а в миналия тираж и чисто нов лек автомобил. По случай именните дни, чрез жребий от участниците в “Тото 2 – 5/35” бяха изтеглени 10 късметлии, които получиха бонуси от по 500 лв.

И въпреки тях, джакпотът в играта “Тото 2-6/49” оцеля, а прогнозната му стойност за 98-ми тираж е 4 400 000 лева.

Както виждаме, наградите не остават “скрити” под елхата, нито покрай нея, защото феновете знаят как да разпределят своите възможности в правилните моменти. И ако ги попитате за някои техни “трикове”, сме сигурни, че те няма да пропуснат да ви споменат няколко неща. Едното от тях е, че освен числовите и моментни лотарийни игри, Българският Спортен Тотализатор провежда своите традиционни промоционални  кампании: В “Печалби плюс: Весели празници”, могат да се регистрират непечелившите талони, а от участниците, до 09.01.2022 г. ще бъдат изтеглени много, които ще се зарадват на допълнителни награди. Условията можете да откриете на сайта lottery.toto.bg.  Заедно с това, всяка покупка на и над стойност 2 лв. може да носи допълнителни бонус точки за регистрираните в промоционалната кампания за лоялни клиенти  “Празнични мечти с ТОТО клуб”.  За повече информация - посетете сайта action.toto.bg 

Но може би всички сме на едно мнение, че най-сигурния начин да си осигурите печалба от Българския Спортен Тотализатор е като участвате - защото който играе - има шанс!

Късмет!


Топ новини

виж още

Актуална тема