Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Скандално разкритие: „Густо ми е, Велков“ с PR услуги за Медицинския университет в Пловдив

Общество

Скандално разкритие: „Густо ми е, Велков“ с PR услуги за Медицинския университет в Пловдив

Скандално разкритие: Густо ми е, Велков с PR услуги за Медицинския университет в Пловдив - Tribune.bg
Снимка:

Изтичането на договора е последвано от предавания за нарушения в учебното заведение

Фирмата "Студио Густо" ЕООД, която предлага ПР услуги, е обслужвала Медицинския университет в Пловдив. Едноличен собственик и управител е Илиян Емилов Велков. „Не се сещате кой е той ли? "Густо ми е, Велков", репортерът в Пловдив на "Господари на ефира", това е той“, написа в профила си във Фейсбук експертът на ГЕРБ Антон Тодоров. Освен приложени снимки на договора, той представи и смущаващи подробности около хронологията на отношенията между университета и „Господари на ефира“.

През 2016 година ПР фирмата подписва 18-месечен договор с Медицинския университет за информационни услуги за над 7000 лв.

„Свършва срокът на договора и през февруари 2018 г. в "Господари на ефира" се появяват поредица от предавания, които обвиняват Медицинския университет-Пловдив и ректора, чийто подпис иначе стои под този договор за обслужване от ПР-ската фирма на "Густо ми е, Велков" на същия този университет, в продаване на дипломи на гръцки студенти“, осветява скандалната подробност Антон Тодоров. Следва и въпросът: Не Ви ли се струва подозрително и съмнително?

Преди дни гръмна и друг скандал с „Господари на ефира”. Репортерът им Димитър Върбаков беше уличен в лъжесвидетелстване и набедяване, че е пребит от собственик на склад за храни с изтекъл срок на годност. Разпространени в медиите кадри от охранителните камери на склада показват, че управителят на склада и негов служител избутват Върбанов извън помещението, след което затварят вратата. Репортерът сам се хвърля на бетонна площадка пред склада.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още