Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Хазарта на участие, а депутатите спорят за Изборния кодекс

Общество

Хазарта на участие, а депутатите спорят за Изборния кодекс

Хазарта на участие, а депутатите спорят за Изборния кодекс - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът Христо Петров, известен като Ицо Хазарта предпочете да пее и да печели пари от участие, отколкото да изпълнява задълженията си дал в клетва пред Народното събрание.

Докато депутатите обсъждаха Изборния кодекс и водеха спорове кой държи и търгува с кодовете за машините, Хазарта беше в столично нощно заведение.

По-рано той не беше забелязан и в пленарна зала, а изявите му в комисии и от трибуната на Народното събрание се броят на пръстите на едната ръка, а от началото на този парламент депутатът от ПП не е взимал думата нито веднъж.  

Припомняме, че вчерашното заседание на парламента продължи повече от 12 часа, а депутатите от ПП и ДБ обсъждаха едни и същи теми, които така или иначе бяха обявени, че няма да бъдат подкрепени от вносители от ГЕРБ. Градуса в пленарна зала обаче се покачи до червено, когато депутатът от БСП Георги Свиленски направи разкритие, а именно че Кирил Петков му е правил предложение: БСП си оттеглят Законопроекта за въвеждане на хартиена бюлетина, а бившият премиер ще им даде кодовете за машините за гласуване, които той притежавал. 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати