Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Христо Христов зае мястото на Радосвет Радев в „Дарик радио“

Общество

Христо Христов зае мястото на Радосвет Радев в „Дарик радио“

Снимка:

Христо Христов е новият главен изпълнителен директор на „Дарик радио“, съобщиха от медията. Общото събрание на акционерите на компанията е взело решението тази седмица, а то ще влезе в сила след вписване в Търговския регистър.

„Поемам отговорността да продължа мисията на „Дарик“ за качествена, свободна и независима журналистика в името на Радосвет/ основателят на „Дарик радио“ Радосвет Радев почина на 6 август/“, обяви Христо Христов. Предприемачът, който е и доведен син на създателя на „Дарик“, е започнал кариерата си като журналист в медията.

„За поколения „Дарик“ и лицата на „Дарик“ са символ на свободата и критичното мислене. Ще увеличим проектите, свързани с развитието на предприемачеството в България. Имаме амбицията да разширим присъствието на „Дарик“ не само в радио ефира, но и все по-силно ще навлезем в онлайн пространството и социалните мрежи. Скоро ще обявим стратегическо партньорство в тази насока, както и обновена програмна схема, в която слушателите ще станат и зрители, и активни участници“, изтъква Христов. Той се ангажира да запази характерната и утвърдена публицистика в ефира на „Дарик“, спортните коментари, новините, интервютата и анализите, за да остане медията вярна на себе си.  


Топ новини

виж още

Актуална тема