Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. И Fibank с щедро дарение срещу коронавируса – банката осигурява 1000 теста

Общество

И Fibank с щедро дарение срещу коронавируса – банката осигурява 1000 теста

И Fibank с щедро дарение срещу коронавируса – банката осигурява 1000 теста - Tribune.bg
Снимка:

Fibank (Първа инвестиционна банка) ще се включи в дарителската кампания в борбата с разпространението на коронавируса COVID-19. Благодарение на дарението, направено от банката, общо 1000 души ще получат възможността да бъдат безплатно изследвани за вируса. Тестовете ще бъдат предназначени за изследване на граждани, насочени от личния си лекар.

Общият брой тестове за COVID-19 ще бъдат разпределени между четири лечебни заведения и лаборатории: медицински центрове FiHealth и Neoclinic, лаборатории Бодимед и Рамус.

Дарението покрива както разходите за закупуването на тестовете, така и за провеждането им в домашни или клинични условия.

Главният изпълнителен директор на банката – г-н Никола Бакалов – сподели, че ръководството на следи динамичното развитие на епидемиологичната обстановка и при необходимост е готово да разшири обхвата на дарението.

„Като социално отговорна и обществено ангажирана институция, Fibank е съпричастна с възникналите предизвикателства пред българските граждани и бизнеса в този труден за всички ни момент. Ежедневно работим върху различни предложения, за да можем да приложим необходимите мерки за финансово спокойствие на нашите клиенти, грижа и безопасност за тях и служителите ни. С даряването на тестове се надяваме, че ще помогнем на още българи да бъдат навременно диагностицирани и излекувани успешно“, допълни г-н Бакалов.

Fibank бяха първата банка в България, която осигури възможност за отложени кредитни плащания на своите клиенти, както и редица други финансови облекчения. Освен това банката осигурява максимален спектър от услуги за дигитално банкиране, грижейки се за непрекъсваемостта на финансовите процеси, както и максимална безопасност за служителите и клиентите в банковите офиси.


Коментари (7)

Тъп и Стиснат Респиратори дарете - 10 000, обзаведете нова болница, лихвари! Скубете народа, а сега тестчета дарявате, на цена колкото един автомобил. И какво ще помогнат на болните вече тестовете. Че след 2 -3 месеца половината поне ще сме с вируса, и кво - ще си не тестват
Не ви ли е срам, спортисте даряват респиратори!
Една болница нова постройте, от кумова срама, банкери - милиардери!
27.03.2020 13:50 / Отговор
Делчо Попов Вече има много дарени респиратори, но няма обучени лекари, които да работят с тях - това е големия проблем, но ти си Тъп и Стиснат и не ги разбираш тези неща! Подобно дарение заслужава адмирации - повече компании трябва да бъдат като Fibank!
27.03.2020 17:56
Еххх Който каквото прецени това да дари, има нужда и от тестове, и от респиратори. От хора, които само знаят да мрънкат и да дават акъл - няма нужда. Нека поне сега в тази кризисна ситуация загърбим злобата и омразата и да си помагаме - който както прецени за добре.
27.03.2020 14:20 / Отговор
Усмивка От напрежение и недоволство по обществено значими теми - няма място тук. Освен цялото сиво ежедневие и новини, не може ли веднъж да оценим добрия акт и да бъдем смирени в изказванията си! Повече позитивни новини и подкрепа ни трябват, за да ни помогнат да преодолеем това, в което се намираме в момента.
27.03.2020 15:18 / Отговор
Калин Fibank като българска банка винаги се отзовават и помагат на различни инициативи в най-различни сфери!
27.03.2020 18:28 / Отговор
Само така Поздравления за добрата постъпка. България има нужда от повече компании, които да помагат на хората в тези трудни времена на епидемия и криза.
27.03.2020 21:34 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети