Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. И Кирил Добрев от БСП е заразен с коронавирус

Общество

И Кирил Добрев от БСП е заразен с коронавирус

Снимка:

Нека по-малко философстваме и повече да спазваме мерките, призова Добрев

Народният представител и член на Националния съвет на БСП Кирил Добрев  е заразен с коронавирус, съобщи самият социалист във Фейсбук.

"Положителното на COVID 19 e, че явно не подминава политиците. В петък PCR тестът ми беше отрицателен, днес обаче е положителен", коментира Добрев. Той уточнява, че протоколът за контактните лица е да се изследват след 7 дни от срещата или по-рано, ако имат симптоми.

" Надявам се всички, имали контакт с мен, да са отрицателни в тестовете и позитивни в мислите. Съжалявам за причиненото неудобство", отбелязва депутатът. Той напомня на последователите си в социалната мрежа, че грижата за нас минава през грижата за другите.

"Нека по-малко философстваме и повече да спазваме мерките. Нека изберем друг начин да правим напук на правителството, тук не става въпрос за него, а за лекарите. За българските лекари, които са истински изтощени", призова Кирил Добрев.

Това е поредният заразен от коронавирус депутат в редиците на левицата. Депутатът от БСП Иван Иванов също обяви днес, че е заразен с коронавирус, а преди няколко дни това съобщи и заместник-председателят на ПГ на БСП в парламента - Драгомир Стойнев.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още