Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Илиана Раева се е излекувала от COVID-19 след 20-дневна тежка битка

Общество

Илиана Раева се е излекувала от COVID-19 след 20-дневна тежка битка

Илиана Раева се е излекувала от COVID-19 след 20-дневна тежка битка - Tribune.bg
Снимка:

Повярвайте, коварен е, тежко е... семейството ми се разболя, всеки го изкара по различен начин, написа Раева във Фейсбук

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева се е възстановила успешно от COVID-19. Това съобщи самата тя в профила си във Фейсбук.

В публикацията си тя разкрива, че е водила 20-дневна тежка борба с вируса и признава, че цялото ѝ семейство е изкарало болестта, включително и малкото ѝ внуче.

Илиана Раева благодари за грижите и отношението на своя лекуващ лекар доктор кап. Людмил Караканов, както и за подкрепата от страна на момичетата и колегите ѝ.

Ето какво разказва Раева:

„След повече от 20 дни с COVID-19 бих искала да изкажа своята огромна благодарност към лекуващия ме доктор кап. Людмил Караканов! Коварната болест успя да ме повали, но грижите на този уникален човек, който денонощно се грижеше за толкова много болни, включително за мен и семейството ми, ми даваше всекидневна вяра, че ще успея да се справя. Беше тежко...

В такъв момент подкрепата е толкова важна...

Благодаря ви, колеги, момичета!!! Благодаря за изключителната подкрепа. Болестта е ужасна.... Дано този ад, който сполетя човечеството бъде осъзнат и неутрализиран скоро. Дано се намери точното противодействие и хората бъдат защитени.

Благодаря на чуждестранните ми колеги за подкрепата.

Нека нямаме съмнения, че този вирус е категоричен факт, с който трябва да се внимава и да се справим. Повярвайте, коварен е, тежко е... семейството ми се разболя, всеки го изкара по различен начин. Баща ми, дъщеря ми, зет ми... бебето...

Да уважаваме и даваме дължимото на ангелите - нашите доктори, които водят всяка секунда от живота си борба за животите на болните!

Благодаря, благодаря, благодаря на моя ангел кап. д-р Караканов.

Желая на всички хора никога да не изпадат в моето положение! Желая я ви да сте здрави и да пазите себе си и семействата си!

Бог да ни пази всички и нашите ангели - докторите!

Огромно благодаря за вниманието и подкрепата по време на боледуването ми!“                     


Топ новини

виж още
Актуална тема