Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Историята на мравчето Мравин и еднополовото семейство, което го осиновява

Общество

Историята на мравчето Мравин и еднополовото семейство, което го осиновява

Историята на мравчето Мравин и еднополовото семейство, което го осиновява - Tribune.bg
Снимка:

Това е първата по рода си такава приказка на родния пазар, ще бъдат цяла поредица

„Мравин и планетата Гора“ е книжка за най-малките, чиято цел е да разбива стереотипи.  В приказката, предназначена за деца на възраст между 3 и 6 години, покрай историята на една малка мравка, на малчуганите се представя семейството на две госпожици –  Мис Бръмба и Госпожица Бътърфлай.

Автор е „Великан Василева“(което, естествено, е псевдоним). Писателката не желае да разкрива истинската си самоличност.

Самата история: Мравин е загубил мравуняка, който довчера е бил негов дом. Докато тъгува в гората и не знае какво да прави, той среща горския куриер Мис Бръмба и нейната партньорка по живот – Госпожица Бътърфлай… В хода на приключенията си малката мравка среща и други еднополови двойки, като двама черни лебеди, живеещи заедно, защото се обичат.

„Мравин и планетата Гора“ отнася малки и големи в свят, в който най-важно е да бъдем заедно и да се обичаме, въпреки че сме различни“, гласи описанието на книжката.


Етикети книжка

Коментари (4)

мравчо Не ги купувайте на децата си
22.01.2021 14:37 / Отговор
кесо Именно такива идиотски дивотии наречени "политкоректно" говорене възмущават и отвращават хората. Кощунственото прекръщаване на книги като "Десет малки негърчета" на Агата Кристи на "Те бяха десет" е типичен необолшевишки похват за промиване съзнанието на хората. За съжаление точно с тези идиотски "епохални реформи" ляволибералните болшевики успешно успяват да дискредитират демокрацията и свободата в очите на много от хората по света и да направят това което комунистическото насилие не успя да направи, да се заговори едва ли не с копнеж по "твърдата ръка" и по тоталитарните политически проекти.
22.01.2021 17:10 / Отговор
Romfol Коя година си роденО кесо? Явно и на теб като на ББ и сие все комунистите ви пречат. Ако познаваше поне малко тази идеология щеше да знаеш, че моралът, семейството бяха първа линия. За извращение се смяташе друга сексуална ориентираност и се преследваше, защото доста късно се разбра, че е болест. Та, не бъркай комунистите в тая гнусот! За онези, истинските става въпрос. Много грешки имат, но такива извращения нямаше.
23.01.2021 09:56
Влад За деца от 3 до 6 години?! УЖАС !!!
24.01.2021 05:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати