Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Ива Стоянова: „Нова нюз“ стъпва на опита на Нова тв и надгражда

Общество

Ива Стоянова: „Нова нюз“ стъпва на опита на Нова тв и надгражда

Преодолени са трудностите покрай създаването на екип, смята управителят на „Нова Броудкастинг груп”

„Нова нюз“ стъпва на опита на Нова тв, като целта на екипа е да предлага повече и по-пълна информация на зрителите, посочи на старта на обновения новинарски канал Ива Стоянова, управител на „Нова Броудкастинг груп”. По думите й новият тв канал на медийната група ще предлага новинарски емисии на всеки час, самостоятелни предавания, както и излъчвания на живо на всички събития, които вълнуват много хора.

„Всичко се случва благодарение на техническия екип на Нова и на целия нюзрум – те успяха да подготвят старта на „Нова нюз“ за по-малко от месец. Устремът, с който подходиха към това, е много радващ”, подчерта Стоянова. Тя увери, че през новата година Нова тв ще предложи много изненади на зрителите.

Относно развитието на телевизията през 2020 г. тя уточни, че са преодолени изключително трудни моменти за екипа на медията покрай протестите, покрай влизането на нови хора и създаването на екип.

„В нюзрума цари спокойствие и амбиция. Там работи екипът, за който винаги съм мечтала, който идва с удоволствие на работа и си тръгва удовлетворен”, похвали се управителят. Стоянова коментира и смяната на собствеността.

„Не е тайна, че братя Домусчиеви подписаха предварителен договор за продажба с „Юнайтед груп”. Ако той бъде одобрен от всички регулаторни органи в страната, ще има смяна на собствеността. Вярвам, че с вярата и желанието за развитие на този огромен инвеститор ще продължим да растем. Надявам се и ние да оправдаем доверието”, изтъкна Стоянова.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още