Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Иван Тотев: ДБ искат да направят Росенец-2 в Пловдив

Общество

Иван Тотев: ДБ искат да направят Росенец-2 в Пловдив

Иван Тотев: ДБ искат да направят Росенец-2 в Пловдив - Tribune.bg
Снимка:

„Който иска извънредна сесия на общинския съвет, да си осигури кворума!“ Така председателят на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев отговори пред „24 часа“ защо съветниците от неговата политическа сила не се явиха на днешното заседание за акциите на Варна в панаира и то пропадна.

„Подписали се за извънредна сесия 20 съветници, а се явили 15. Това е причината да не се състои. Какви са тези събирания по Коледа и Нова година? Извинявайте, но който иска извънредна сесия, се грижи за осигуряването на кворума. Никой не ни е питал нас от ГЕРБ искаме ли заседание по празниците", обясни Тотев.

Той отхвърли упрека, че ГЕРБ играе в полза на Георги Гергов. „Не е така. „Демократична България“ си докарали от София шефовете и сега ние да им правим пиар. Хайде, моля ви се!“, възмути се градският лидер на ГЕРБ. По думите му това било активно мероприятие на една политическа сила.

„Да се изсипят лидерите й в Пловдив в ден, в който не заседава Народното събрание. Правят Росенец-2. Какво са накацали в Пловдив като мухи да не казвам на какво“, обобщи Тотев.


 

Етикети Иван Тотев
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати