Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Изявени спортисти и шампиони подкрепиха Йорданка Фандъкова за кмет на София

Общество

Изявени спортисти и шампиони подкрепиха Йорданка Фандъкова за кмет на София

Изявени спортисти и шампиони подкрепиха Йорданка Фандъкова за кмет на София - Tribune.bg
Снимка:

„Планираме изграждането на 11 нови спортни зали в кварталите“, посочи кандидатът за кмет на София

„Планираме изграждането на 11 нови спортни зали в кварталите – 6 от тях са в училища, а 5 - в партньорство с изявени спортисти и спортните клубове. Продължаваме програмите за подкрепа на детско-юношеските школи и възстановяването на спортните площадки в кварталите“, това каза Йорданка Фандъкова на среща с десетки успешни български спортисти, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. На събитието присъстваха Петър Стойчев - световен шампион по плуване, Мария Гроздева - олимпийска шампионка по спортна стрелба, Йорданка Благоева - олимпийска медалистка по скок на височина, Здравка Йорданова - олимпийска шампионка по гребане, Ваня Гешева -  олимпийска шампионка по кану-каяк, алпинистът Дойчин Боянов, волейболистът Владо Николов и други български спортисти, които подкрепиха кандидатурата на Фандъкова за кмет на София.

„На мен много ми харесва София, откакто г-жа Фандъкова ръководи града. Тя е доказала колко добре работи, колко борбена е, колко хората я обичат, затова съм сигурна, че тя ще бъде нашият кмет“, каза Мария Гроздева, единствената българка с 5 олимпийски медала.

„Подкрепям г-жа Фандъкова, защото съм видял на какво е способна и какво е направила за спорта в София“, заяви Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон.

 „Вдъхновяващо е, когато се виждам с вас, защото в живота вие сте тези, които увличате хората да са по-успешни и да вярват, че с труд може да се постига всичко. В това вярвам и аз и така работя през всички тези години“, каза още Фандъкова.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати