Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Изявени спортисти и шампиони подкрепиха Йорданка Фандъкова за кмет на София

Общество

Изявени спортисти и шампиони подкрепиха Йорданка Фандъкова за кмет на София

Изявени спортисти и шампиони подкрепиха Йорданка Фандъкова за кмет на София - Tribune.bg
Снимка:

„Планираме изграждането на 11 нови спортни зали в кварталите“, посочи кандидатът за кмет на София

„Планираме изграждането на 11 нови спортни зали в кварталите – 6 от тях са в училища, а 5 - в партньорство с изявени спортисти и спортните клубове. Продължаваме програмите за подкрепа на детско-юношеските школи и възстановяването на спортните площадки в кварталите“, това каза Йорданка Фандъкова на среща с десетки успешни български спортисти, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. На събитието присъстваха Петър Стойчев - световен шампион по плуване, Мария Гроздева - олимпийска шампионка по спортна стрелба, Йорданка Благоева - олимпийска медалистка по скок на височина, Здравка Йорданова - олимпийска шампионка по гребане, Ваня Гешева -  олимпийска шампионка по кану-каяк, алпинистът Дойчин Боянов, волейболистът Владо Николов и други български спортисти, които подкрепиха кандидатурата на Фандъкова за кмет на София.

„На мен много ми харесва София, откакто г-жа Фандъкова ръководи града. Тя е доказала колко добре работи, колко борбена е, колко хората я обичат, затова съм сигурна, че тя ще бъде нашият кмет“, каза Мария Гроздева, единствената българка с 5 олимпийски медала.

„Подкрепям г-жа Фандъкова, защото съм видял на какво е способна и какво е направила за спорта в София“, заяви Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон.

 „Вдъхновяващо е, когато се виждам с вас, защото в живота вие сте тези, които увличате хората да са по-успешни и да вярват, че с труд може да се постига всичко. В това вярвам и аз и така работя през всички тези години“, каза още Фандъкова.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати