Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Къде изчезна Десислава Иванчева? (ОБНОВЕНА)

Общество

Къде изчезна Десислава Иванчева? (ОБНОВЕНА)

Снимка:

Не се яви на планиран брифинг, никой не отварял входната врата в дома ѝ

Осъдената на първа инстанция Десислава Иванчева може би не е в дома си. По-рано днес тя не се яви на предварително планираната си пресконференция в БТА.

Помощничката ѝ Биляна Петрова обяви на брифинга, че няма връзка с нея. Впоследствие това беше потвърдено и от друг човек от екипа ѝ – Петър Кърджилов.

Според екипа ѝ никой не знае къде се намира тя в момента, освен това били „искрено притеснени за здравословното ѝ състояние и неуспешните опити да се свържат с нея“.

„Кандидатът за кмет на София. Десислава Иванчева е неоткриваема днес. Не е отишла на пресконференция, не отговаря на обаждания и съобщения. Никой нищо не знае за нея. Понеже медиите ме питат, а аз не съм в София, имам две версии за изчезването и - или преживява силна нервна криза заради опитите на мафията-държава да я сготвят отново и да я върнат в ареста, или е била арестувана и отведена от полицията“, написа той във Фейсбук.

Интересното е, че междувременно профилът ѝ във Фейсбук продължава да публикува нови постове.

Вчера Йордан Бонев внесе сигнал в прокуратурата за подготвяни платени протести от Иванчева, за които се плащало, а целта била сваляне на правителството. В сигнала на Бонев има схема на 12 септември протестът на прерасне в масов. Освен това са посочени суми, които ще бъдат раздавани за целта. В изложените чатове се твърди, че този план е финансиран от бизнесмена Иво Прокопиев и банкера Цветан Василев, а основни участници са Десислава Иванчева, Сдружение "Боец", "БиволЪ" и други.

Впоследствие стана ясно, че здравословен проблем е възпрепятствал Иванчева. Според думите ѝ пред Actualno.com става въпрос за хранително натравяне.  


Коментари (2)

hahaha Промяна на мярката и в ареста стига вече наигра се тази пъпчасала кранта дето няма престъпление което да направи да не е хванат хахахаха
12.09.2019 14:34 / Отговор
Гешев Да питам-тя осъдена ли е,грозна ли е или е корумпирана?Или може би е протектирана ???
12.09.2019 18:16 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив