Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Как 110 българи станаха милионери

Общество

Как 110 българи станаха милионери

Как 110 българи станаха милионери - Tribune.bg
Снимка:

Да станеш милионер е мечта, която много хора възприемат като ракета към планетата на щастието. Световната практика показва, че начините това да се случи са най-различни, например да бъдеш откривател на „лепкащите“ се листчета за бележки или да си иноватор в областта на свръхтехнологиите. Много от успехите са резултат на упорит труд и добра квалификация, а други са плод на чиста случайност.

Това, което обединява всички успехи е дозата шанс, наклонила везната на съдбата в желаната посока. Ако не се дават възможности на късмета, той винаги ще прилича на мощна спортна кола с вечно празен резервоар.

Всеки би се попитал къде да намери тези възможности? Част от тях са концентрирани в игрите на Български спортен тотализатор. С минимален залог от един лев и десет стотинки, може да пуснете комбинация от шест числа в играта „6 от 49“, в която се очаква джакпотът за неделя да достигне до 3 400 000 лева. Това е категоричен пример как с минимални усилия могат да бъдат постигнати максимални резултати. Дори и най-големите скептици, замълчават пред факта, че 110 българи са вече тото милионери. На банковата ви сметка може да й се завие свят от огромни парични постъпления от играта „Тото 2 – Зодиак“. Причините за това са поне две: първата е, че печалбите достигат до 3 000 000 лева, а втората е, че минималният залог е само 80 стотинки. Не случайно казват, че любовта е като тотото и човек никога не знае къде ще му излезе късметът. А всеки би се влюбил в играта „6 от 42“ щом грабне 950 000 лева. При попълване на числата, късметът може да бъде застрахован с минимум три позиции в играта Тото Джокер. Тя се намира над номера на фишовете, а най-хубавото е, че за тиража в неделя джакпотът ще достигне до 105 000 лева.

Залози могат да бъдат направени в тото пунктовете и онлайн на www.toto.bg до 18:00 на 9-и август. Точно в 18:30 часа на живо в ефира на БНТ ще бъдат изтеглени печелившите числа.

Спомнете си колко хубави неща са ви се случили без да ги очаквате и не пропускайте 64-и тираж. Никой не знае кой ще стане 111-ия тото милионер на България, затова използвайте всяка възможност.                

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати