Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Как да използваме правилно бонусите за спортни залози?

Общество

Как да използваме правилно бонусите за спортни залози?

Как да използваме правилно бонусите за спортни залози? - Tribune.bg

Спортните залози съществуват от векове, а с навлизането на Интернет през последните десетилетия те бързо се наместиха в Мрежата и от година на година стават все по-популярни и достъпни. Съществува максима, че веднъж почне ли човек да залага то със сигурност ще го направи отново. Тръпката и адреналинът от възможността да се реализира печалба само с два клика на мишката ще я имат докато го има и стремежа за богатство. В същото време спортът е тема, от която мнозина имат претенциите, че са компетентни и то толкова, че да успеят да надиграят букмейкъра и да запишат печалба. 

Вероятно всеки знае, че в тази битка с букмейкъра шансовете не са на страната на потребителя. Това в крайна сметка е бизнес и той нямаше как да съществува и да се развива, ако не носи дивиденти за неговите собственици. Коефициентите са математически сметнати, така че в дългосрочен план сайтът за залози да е най-големия печеливш. За разлика от казино залозите обаче, при спортните е малко по-различно, там контролът на потребителите изглежда по-голям, за добро или лошо. Всеки сам може да направи анализ на срещата и да прецени каква би била най-подходящата прогноза и в крайна сметка да има повече печалби отколкото загуби. Разбира се, добрата осведоменост за конкретния двубой не винаги е достатъчна. Топка е, всичко може да се случи. 

За да мотивират повече хора да се включат в залозите почти всички букмейкъри предлагат различни промо оферти, популярни още като бонуси. Те могат да бъдат от различно естество и често биха могли да са ви от полза, но не очаквайте безвъзмездни пари. Най-честите бонуси на сайтовете за спортни залози имат изискване за така нареченото превъртане или разиграване на бонуса. С други думи трябва да осъществите определен брой залози преди да получите възможността да изтеглите стойността на бонуса. Разбира се, колкото повече залагате толкова по-голяма става и рискът от загуба. Така от привидно възможност за по-голяма печалба понякога бонусите биват и предпоставка за по-сериозни загуби. 

Понякога букмейкърите предлагат специални персонални оферти, като това е честа практика на Bet365. По-имейл или чрез известие в сайта може да получите bet365 бонуси, които си заслужават вниманието. Обикновено те са по-изгодни и дори могат да бъдат под формата на безплатен залог, така че да не губите нищо. Разбира се, бонусите, в които не се влага никакъв риск от загуба на реални пари няма как да са особено внушителни, но пък определено си заслужават, стига да не отключат хазартния играч във вас и бързо от печеливш да се превърнете в губещ. 

Много често бонусите са пряко свързани с депозираните от потребителя пари по сметката му в дадения букмейкър. Самото превъртане на офертата също зависи от депозита, така че обърнете внимание на това и не се захласвайте по-големите числа, които включва предложението. Към всяка оферта задължително ще намерите списък с всички правила и условия, които трябва да бъдат покрити. Дори информацията да е дълга и досадна за четене, то непременно се информирайте, за да не останете изненадани. Освен изискване за осъществяване на определен набор от залози, често ще срещнете и ограничения на минимален коефициент, на който може да се залага, както и на срок от време, в което трябва да се осъществят залозите. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети