Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Как да използваме правилно бонусите за спортни залози?

Общество

Как да използваме правилно бонусите за спортни залози?

Спортните залози съществуват от векове, а с навлизането на Интернет през последните десетилетия те бързо се наместиха в Мрежата и от година на година стават все по-популярни и достъпни. Съществува максима, че веднъж почне ли човек да залага то със сигурност ще го направи отново. Тръпката и адреналинът от възможността да се реализира печалба само с два клика на мишката ще я имат докато го има и стремежа за богатство. В същото време спортът е тема, от която мнозина имат претенциите, че са компетентни и то толкова, че да успеят да надиграят букмейкъра и да запишат печалба. 

Вероятно всеки знае, че в тази битка с букмейкъра шансовете не са на страната на потребителя. Това в крайна сметка е бизнес и той нямаше как да съществува и да се развива, ако не носи дивиденти за неговите собственици. Коефициентите са математически сметнати, така че в дългосрочен план сайтът за залози да е най-големия печеливш. За разлика от казино залозите обаче, при спортните е малко по-различно, там контролът на потребителите изглежда по-голям, за добро или лошо. Всеки сам може да направи анализ на срещата и да прецени каква би била най-подходящата прогноза и в крайна сметка да има повече печалби отколкото загуби. Разбира се, добрата осведоменост за конкретния двубой не винаги е достатъчна. Топка е, всичко може да се случи. 

За да мотивират повече хора да се включат в залозите почти всички букмейкъри предлагат различни промо оферти, популярни още като бонуси. Те могат да бъдат от различно естество и често биха могли да са ви от полза, но не очаквайте безвъзмездни пари. Най-честите бонуси на сайтовете за спортни залози имат изискване за така нареченото превъртане или разиграване на бонуса. С други думи трябва да осъществите определен брой залози преди да получите възможността да изтеглите стойността на бонуса. Разбира се, колкото повече залагате толкова по-голяма става и рискът от загуба. Така от привидно възможност за по-голяма печалба понякога бонусите биват и предпоставка за по-сериозни загуби. 

Понякога букмейкърите предлагат специални персонални оферти, като това е честа практика на Bet365. По-имейл или чрез известие в сайта може да получите bet365 бонуси, които си заслужават вниманието. Обикновено те са по-изгодни и дори могат да бъдат под формата на безплатен залог, така че да не губите нищо. Разбира се, бонусите, в които не се влага никакъв риск от загуба на реални пари няма как да са особено внушителни, но пък определено си заслужават, стига да не отключат хазартния играч във вас и бързо от печеливш да се превърнете в губещ. 

Много често бонусите са пряко свързани с депозираните от потребителя пари по сметката му в дадения букмейкър. Самото превъртане на офертата също зависи от депозита, така че обърнете внимание на това и не се захласвайте по-големите числа, които включва предложението. Към всяка оферта задължително ще намерите списък с всички правила и условия, които трябва да бъдат покрити. Дори информацията да е дълга и досадна за четене, то непременно се информирайте, за да не останете изненадани. Освен изискване за осъществяване на определен набор от залози, често ще срещнете и ограничения на минимален коефициент, на който може да се залага, както и на срок от време, в което трябва да се осъществят залозите.   


Топ новини

виж още

Актуална тема