Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Как да намерите най-надеждните букмейкъри онлайн?

Общество

Как да намерите най-надеждните букмейкъри онлайн?

Как да намерите най-надеждните букмейкъри онлайн? - Tribune.bg

Всеки, който иска да опита късмета си в хазартни игри онлайн, трябва първо да се запознае с правилата, за да знае как да започне да инвестира парите си в залози. Различните букмейкъри предлагат и различни казино игри, покер, електронни спортове и други. Не търсете обаче еднозначни отговори в  букмейкърите онлайн на въпросите Кой е най-добрият букмейкър? или Кои са най-добрите сайтове за футболни залози?, защото ако има такъв, то той би бил субективен, а най-вероятно и неправилен.

Кои са критериите за избор на сайт за залози?

Изборът на букмейкър онлайн, в който да залагате, не е лесна задача. Съществуват не малко фактори, с които, ако сте добре запознати, може да си спестите доста ядове.

Някои биха предпочели по-високи коефициенти, докато други са привличани от различните бонуси и промоции, даващи усещането за награда, и увеличение на цифрите в сметката.

Нашият съвет е да си направите акуанти в няколко сайта за залози и да се възползвате от най-доброто във всеки от тях. Така ще имате по-големи шансове за по-големи приходи, поне статистически.

 

Трябва ли букмейкърът да е лицензиран за България?

Преди да започнете да залагате, трябва да сте сигурни, че го правите в лицензиран букмейъкър. Затова вижте всичките букита, които са получили благословията на Държавната комисия по хазарта.

Това е препоръчително заради вашето спокойствие, защото в случай, че нещо се обърка, ще може да потърсите по законен ред правата си и да продължите да залагате.

Минусът е, че при това положение ще трябва да извадите от списъка си букмейкъри като Betwinner, Melbet и 22bet, които има с какво да ви впечатлят.

 

Къде ще получите най-високи коефициенти?

Първоначалната реакция на всеки потребител е да залага там, където коефициентите са най-високи. В това има логика, тъй като по-високата ставка се равнява и на по-солидна печалба.

Едни от букмейкърите, които предлагат най-добри коефициенти, са  Efbet и Bet365. Като цяло обаче, не говорим за особено големи разлики при отделните водещите букмейкъри.

Обикновено в повечето случаи те са в рамките на десети или стотни. Все пак обаче при някои предположения за следене на мачове в зависимост от залога или комбинацията, разликата би могла да стане и по-чувствителна.

Къде да очаквате най-добри бонуси и промоции?

Наличието на високите или недотам високите коефициенти е нещо, което често се разбира, след като изборът на букмейкър е направен и се явява следствие, а не причина за избор.

По отношение на бонусите всички водещи компании за залагане се стараят да не изостават от конкуренцията и предлагат най-различни изкушения на своите клиенти.

Най-често срещаният бонус е началният, който съпътства всяка нова регистрация. Winbet например ще ви изкуши с 200 процента до 200 лева Бонус Спорт.

Bwin също предлага голям начален бонус – 100 процента до 222 лева. Вие може да използвате промокода BRATINGS, който ви прави част от голямото семейстно на Букмейкър Рейтинги. 

 

Къде ще получите най-добра сигурност?

При избор на букмейкър един от най-значимите компоненти е поддръжката на сайта. Рано или късно на всеки му се налага да прибегне до услугите на съпорта.

В тези моменти е важно да получиш бърз отговор и решение на проблема. Букмейкърите го знаят и са се постарали да се погрижат за клиентите си с чат на живо, телефонна връзка или имейл.

Относно сигурността, ако залагате на водещите букмейкъри, то едва ли ще имате много поводи за притеснение. Всички те предлагат възможно най-добра налична защита на личните ви данни.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати