Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Как да правим залози в движение през мобилния bet365?

Общество

Как да правим залози в движение през мобилния bet365?

Bet365 е един от най-популярните букмейкъри, познати в днешно време. Компанията е със седалище Великобритания, като е основана през 2000 година. За двете десетилетия на пазара набира и обслужва над 19 милиона клиента. В България началото на хазартния оператор среща спънки – сертифицира се след съдебни битки, две години след подаване на необходимите документи. В сегашно време Bet365 е най-разпознаваемият и надежден бранд на родната сцена. Като доказан лидер в бранша, те могат да се похвалят с всеобхватност на бизнеса – оперират в над 150 държави в света и поддържат 21 различни валути. Версиите на поддържаната платформа, до които потребителите имат достъп са настолна, на таблет и мобилна версия. Специално са разработени две приложения, за двете най-разпространени операционни системи iOS и Android, а клиентите могат да достъпват версията на сайта и през своя мобилен браузър. App-вете са безплатни за изтегляне, като за целта потребителите с iOS следва да потърсят в App Store, а ползвателите на Android в Google Play. Спортните игри и залози са отделени в приложението Bet 365 Sports Betting, а най-популярните игри - Покер, Блекджек и Рулетка са разработени в отделна платформа.

Инсталационният процес е бърз и лесен, оптимизиран за всички ползватели. При влизане може да се разгледа самият интерфейс на приложението, като 100 % от пълния потенциал се разкрива при влизане в съществуващ профил. Като нов потребител пред вас се разкрива цял раздел с промоции за нови клиенти, като водеща е Офертата Нова сметка. Bet365 е поставил следните условия: депозиране на минимална сума в размер на 10 лева, в срок от 30 дни на регистрация на профила, офертата на бъде изискана, депозитът да бъде заложен, разигран и уреден, като валидността е само за нови клиенти и максималният размер на достижимия бонус е 100 лв. За пълни условия може да се запознаете в началната страница на mobile bet365 bg, таб Оферти най-горе вляво. От там също може да видите всички актуални текущи промоции за периода. В момента има още много изкушаващи предложения за нови и класиращи се клиенти – такива са Ранно изплащане за евро баскет, футбол, МЛБ, НБА, бонус за футбол, тенис, евро баскет, парлей бонус и гаранция при смяна във футбол. Всички останали налични оферти, които са не само за новорегистрирани профили може да разгледате в съседните секции.  Нека обърнем внимание на спортовете, за които потребителите могат да направят залог – в раздел Спорт ви се разкриват безброй опции и спортни дисциплини. Приложението дава удобство да се даде изглед на всеки отделен спорт, мачове с фаворит или топ събития, също така и специални залози, като например точни удари за отбор, автогол, дузпа в мача, засади за отбор и множество други. Друг оптимизиран филтър е подредбата по видове първенства, като Bet365 впечатляват с разнообразие в броя и вида на срещите от различни страни.

Bet365 може да се похвали с една от най-добре разработените платформи за игра на живо. Съчетано с удобството да залагаш през мобилното си устройство, приложението дава достъп до много опции за бързо залагане. Разбира се, най-голямо внимание се отделя на футболът, но има и много други налични като тенис, баскетбол, бадминтон, конни надбягвания, а дори и еСпортове. Тенденциозно набират популярност залози на турнири по игри като DOTA 2, CSGO и други. Ако имате регистриран профил с направен депозит, разполагате с опцията да наблюдавате стрийминг на живо, като замисълът е да имате поглед текущо над развитието на играта, на която имате залог или да направите бърз такъв.

Приложенията на Bet365 носят удобство и удоволствие при използване на оптимизирания интерфейс. Създателят се е постарал за лесната направа на залози в движение, но имайте в предвид, че хазартът може да доведе до пристрастяване, така че играйте разумно.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема