Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Как да се възползваме от Combi+ в bwin?

Общество

Как да се възползваме от Combi+ в bwin?

Как да се възползваме от Combi+ в bwin? - Tribune.bg

Как да се възползваме от Combi+ в bwin?

В Bwin можете не просто да се възползвате от множество спортни залози, спортни дисциплини, пазари и лиги, но и да ви предложат и интересни промоции. Освен класическата бвин оферта нов клиент, в страницата имате на разположение и бонуси за активни клиенти. Една от най-атрактивните сред тях е така наречената опция Combi+.

Наричаме Combi+ опция за залагане, но на практика тя си е вид специална оферта. Причината е, че печалбата от познаването на конкретните мачове при нея ще е доста специална. По-конкретно, ако вашите прогнози за съответните събития са успешни и ги поставите в Combi+, отколкото самостоятелно, извън опцията, печалбата ви ще е по-висока.

За да си представите по-ясно това, за което говорим, трябва да изясним как точно работи самата оферта. Combi+ може да се намери в секцията Промоции на сайта на Бвин. А това е и поредното доказателство, че Combi+ е не вид залог, а бонус. При него букмейкърът ви предлага определени комбинации от три селекции. Тези комбинации могат да включват както три мача от една лига, така и три събития на отбори от три различни държави. Имайте на предвид, че съчетанията винаги са от три мача и че те са винаги предварително миксирани от самия букмейкър. Нещо повече – пазарът тук е винаги за крайния победител в двубоя. Правило за участие в която и да е комбинация на Combi+ е да поставите залога си преди началото на поне един от мачовете.

Какво толкова е специалното на Combi+? Защо е за предпочитане да заложим на трите селекции в Combi+, вместо да ги включим в нашата отделна права колонка? Отговорът се крие не просто в стойността на евентуалната печалба при познаване на трите събития, а в коефициентите. Ако направите права колонка от три селекции, включени в една комбинация на Combi+, крайният коефициент за вас ще е много по-нисък от предложения коефициент на специалната оферта. Ето защо и много потребители, които са почитатели на акумулаторите, първо преглеждат дали избраните от тях селекции са налични в Combi+.  Ако не са налични, чак тогава преминават към опцията с правата колонка.

Безспорно, функцията Combi+ е една от уникалните оферти на Бвин. С подобни опции букмейкърът успява по максимално интригуващ начин да разнообрази потребителското преживяване на всеки свой индивидуален клиент. Нещо повече – положителна страна е фактът, че компанията създава толкова интересни и щедри оферти не само за новите клиенти, но и за активните потребители. С това букмейкърът показва и доказва явно, че не инвестира средства само в привличането на нови играчи, но се стреми и подобаващо да задържи постоянните си такива на своята платформа. Други интересни предложния от Бвин са Хеттрик Мания, опцията Създай Залог, с която също значително се увеличава крайния коефициент на всички включени селекции, както и Price Boost, която пък директно увеличава крайната евентуална печалба. Можете да разгледате подробности за тези оферти отново в страницата с Промоции на Бвин. Тя е достъпна за преглед и без да сте активни потребители на този букмейкър с официален лиценз да оперира на пазара за спортни залози и казино игри в България.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати