Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Как Live Streaming (Пряко Предаване) в Winbet помага при залози на живо на e-спорт?

Общество

Как Live Streaming (Пряко Предаване) в Winbet помага при залози на живо на e-спорт?

Сигурно много пъти сте чували израза: „Стига с тези компютърни игри, те няма да ти изкарват прехраната“. Но в днешно време точно чрез тях много хора намират как да съчетаят забавлението с работата, защото се подвизават в гейминг сферата. В не малко страни от Азия геймингът е дори национален спорт, като се отделят изключително сериозни средства за развиването му. Големият интерес към електронните спортове логично доведе и до интерес към бранша от страна на букмейкърите, които започнаха да предлагат възможности за поставяне на залози на срещи на електронната сцена.

С времето видовете налични пазари се увеличиха и не само можем да поставяме залози за това кой ще спечели целия мач, а и за това кой ще отбележи точка (нещо като сетовете в тениса) или пък кой ще изпълни някоя друга най-общо казано „мисия“ в играта. Също така съществуват и пазари за под и над определени голове, убийства, карти и т.н., в зависимост от играта, която ни интересува.

 Къде има широка палитра за залози на e-sports?

В предлаганите от Уинбет залози на Спорт можем да открием и секция за електронни спортове, при това отлично развита такава. Тя е отделно изнесена в сайта на компанията и достъпът до нея е наистина бърз и безпроблемен. Най-популярните заглавия като League of Legends, Counter Strike Global Offensive и DotA2 са налични, но освен тях има още много игри, за които да дадем своите прогнози, в това число добрата стара FIFA, както и по-нови игри като Valorant и Overwatch. Наистина разнообразието е впечатляващо.

Освен, че можем да поставяме залози за победители в отделни срещи на някой турнир, имаме възможност да направим предвиждане и за шампион в дадената надпревара от електронната сцена. А освен всичко това хората от Уинбет са се погрижили да имаме налична и възможността да гледаме събитието в пряко предаване.

 Защо прякото предаване е предпочитано?

По принцип прякото предаване винаги е нещо, на което силно държат хората занимаващи се със залози в голяма част от времето си с цел печелене на пари. Това е така, тъй като гледането на даден мач, без значение от кой спорт, може да обогати впечатленията ни от развоя на събитията и така да направи поставянето на по-точен залог по-лесно. Лайв стриймингът определено надгражда информацията придобита от статистическите данни.

 Кое отличава прякото предаване в секцията за e-sports?

Още по-полезно е да имаме пряко предаване при електронните спортове, защото там на практика статистика отсъства. А ако сте наясно с дълбоките детайли в дадена игра можете да предвидите дали ще има обрат в мача, още преди това да е напълно ясно за обикновения зрител. За да можете да се възползвате от шанса да гледате на живо, разбира се, има изискване да сте влезли в профила си в платформата. В противен случай гледането е невъзможно и просто трябва да изчакате края на битката, за да разбере дали вашето предвиждане е успешно или не. Ако сте решили да се впуснете в залозите на е-спорт, екипът ни ви желае успех, но не забравяйте да се отнасяте отговорно и разумно към средствата си, за да можете наистина да съчетаете забавлението от игрите с изкарването на пари.  


Топ новини

виж още

Актуална тема