Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Как с букмейкъра Alphawin българският футбол става по-интересен?

Общество

Как с букмейкъра Alphawin българският футбол става по-интересен?

Как с букмейкъра Alphawin българският футбол става по-интересен? - Tribune.bg

Знаете ли кое е най-гледаното първенство в нашата страна? Може би си мислите, че става дума за английската Висша лига. Но това не е верният отговор. Неочаквана констатация за мнозина, които биха предположили, че върхът на зрителския интерес събира италианската Серия А или пък испанската Ла Лига. Нищо подобно! Всъщност, най-сериозна телевизионна аудитория събира именно нашето си първенство. Изненадали ли сте? Всъщност, не е чак толкова сюрпризираща новина. С навлизането на новия букмейкър Alphawin bg и изгодните коефициенти, които предлага, “А” група, както я наричахме до неотдавна, става още по-интересна. 

Все пак много от футболните почитатели изобщо избягват българските мачове и се насочват само зрелищата от шампионатите на Стария континент. Действително, качеството на нашето първенство не е впечатляващо, като осезаемо отстъпва на водещите лиги в Европа. И въпреки това се радва на най-сериозен зрителски интерес, най-малкото поради това, че голям процент от запалянковците в страната са част от един от двата големи фенски лагера у нас, подкрепящи съответно Левски или ЦСКА. Те следят мачовете на своя отбор, особено когато не са на стадиона, а тези срещи са обект на интерес от страна и на неутралните зрители. Това обяснява защо като телевизионен продукт Първа лига е по-търсена, отколкото доста по-класните първенства на Англия, Италия или Испания.

Какви залози се приемат за мачове от нашето първенство

Българският шампионат се радва на засилено внимание и заради възможността да се залага на мачовете в програмата му. Срещите от първия ни ешелон присъстват в менюто на всеки лицензиран букмейкър, а в Alphawin откриваме коефициенти на добро ниво и любопитни възможности, които не са налични навсякъде.

Да вземем за пример тази част от менюто, наречена Мултиголове. Тук имаме разновидност на залог за резултатност, само че не е на принципа “Под/Над”, а по-скоро “От-До”. Какво означава това? При Мултиголове можем да определим в кой диапазон като реализиране на попадения ще влезе съответната среща. Убедени сме, че в двубоя ще има голове над средното, но три ли ще бъдат, четири или повече - не сме сигурни. .Вместо да се чудим дали да местим линията на принципа Повече/По-малко, можем да направим друго. Избираме селекция 3-4 или 3-5, като при първия случай печелим, ако са отбелязани три или четири гола, а при втория съответно ще имаме успех при 3, 4 или 5 топки в мрежите на двата отбора. Колкото повече опции съдържа Мултигол опцията, толкова по-нисък е и коефициентът. И съответно ако се спираме на къс диапазон с включени само два гола в селекцията (1-2, 2-3, 3-4 и т.н.), възвръщаемостта не изглежда никак зле - обикновено малко под 2 към 1.

Това е само един прост пример за това как новият букмейкър може да направи още по-интересно българското първенство. В менюто на Alphawin за всеки двубой от нашия шампионат са налични десетки пазари, като потребителите имат възможност да избират дали да играят на краен изход, на точен резултат, на картони и корнери или пък на по-специфична прогноза като тази, която разяснихме преди малко. Независимо дали сме на стадиона или пред телевизора, българското първенство става още по-интересно, когато е налице и тази интрига, когато се опитваме да докажем уменията си на специалисти с огромни познания за играта у нас.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети