Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Какви специални залози ни очакват в WINBET?

Общество

Какви специални залози ни очакват в WINBET?

Какви специални залози ни очакват в WINBET? - Tribune.bg

Освен на класически спортни залози – футбол, тенис и други дисциплини – много букмейкъри предлагат и допълнителен набор от опции за прогнози с реални пари. Като пример можем да посочим Уинбет, където ще намерите не малко специални залози. Българската лицензирана компания предлага такъв тип залози от самото си създаване и по всичко личи, че потребителите ги харесват. Правим този извод, защото наблюдаваме, че от уинбет не спират да предлагат специални залози, а освен това постепенно разширяват и техния обхват.

Какво представляват специалните залози?

Специалното в специалните залози е това, че те не се отнасят до спортно събитие. Това са залози за друг вид събития, състезания, а дори и телевизионни предавания или случващото се в дадена държава. Първообразът на специалните залози са тези за политика. Прогнозите обикновено са за това кой ще спечели предстоящите избори – президентски, парламентарни и така нататък.

Сред най-популярните залози от тип са за президент в Щатите и партия във Великобритания. Но специални залози могат да се поставят и на други събития, например награди. Не по-малко популярни са залозите за Наградите Оскар, както и на други музикални и кино фестивали със статуетки за най-отличилите се артисти през годината. Развитието на шоу бизнеса и по-конкретно на риалити форматите създаде и друг тип популярни специални залози. Това са залози за крайните победители в различни ТВ предавания като Big Brother, Гласът на България (или Voice of UK).

Характерно за специалните залози е, че в 90% от случаите те са дългосрочни залози. Също така, в някои държави те са забранени, особено когато са от политически тип. И макар залозите за следващия американски президент да са най-популярните специални залози, със закон те не са позволени именно в САЩ.

Какви специални залози има в Winbet?

Когато влезете в спортната секция на Winbet в лявата част на вашия екран ще намерите спортната програма и по-конкретно списък с видовете спорт на сайта. В дъното на този списък са поместени и специалните залози. Те  се намират точно над функцията за смяна на формата на коефициентите. Специалните залози са разделени на няколко категории според критериите, които описахме по-горе. Не се подвеждайте по името на първата категория специални залози – спорт. Това не са спортни събития, защото както вече казахме специалните залози не са залози на спорт. Това е опция за залог в BBC Sports Personality или Наградите на BBC за спортист на годината.

В Уинбет, разбира се има и множество политически специални залози. В момента, например, можете да поставите прогноза за това коя партия ще спечели изборите във Великобритания, както и кой ще е следващият президент на САЩ (да, това е доста дългосрочен залог, но по коефициентите му ще видите, че си заслужава). В секция Забавление на специалните залози в Winbet ще намерите опции да давате предположения за предстоящите Оскар награди. Можете да заложите за най-добър филм, най-добра актриса и актьор на годината, както и кой ще е следващият носител на Оскар статуетка за режисьор на годината. И тук коефициентите са сравнително прилични, но пък Оскарите ще се раздадат много преди да се проведат следващите избори за Президент в САЩ.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети