Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Какви видове залози на спорт предлага букмейкърът Sesame?

Общество

Какви видове залози на спорт предлага букмейкърът Sesame?

Една от новите платформна за залози и казино игри на родния пазар се казва Sesame. Още с шеметния си дебют у нас тя показа, че може да бъде достоен конкурент на големите лидери в сектора в страната. Това се дължи на факта, че в sesame bg се предлага огромно разнообразие от качествени услуги и опции за игра. Дори да вземем под внимание само спортната секция на оператора, ще видим, че факторът богатство от функции и възможности е изпълнен. В този материал дори подробно ще ви разкажем за видовете и типове спортни залози, налични в Сезам.

На първо място, веднага отбелязваме, че според главното меню на букмейкъра в него ще намерите три основни типа залози. Става въпрос за класически предварителни залози на спорт, залози на живо и виртуални. Виртуалните залози са залози на виртуални спортове, при които няма реални спортни събития, а компютърни симулации в следните категории – баскетбол, тенис, бейзбол и няколко футболни лиги, включително Шампионската лига и Бундеслигата. За залозите на живо можем да отбележим, че дневно тук се предлагат повече от 2000 събития от различни първенства и държави.

В секция спорт ще видите, че спортните залози са разделени главно по видове спорт. Дисциплините са изброени в подробен списък в лявата част на вашия екран. Разбира се, на първо място са сложени спортовете с най-много представители като лиги и събития. Това са футбол, баскетбол и тенис. Почти ежедневно в сектор футбол ще можете да залагате на повече от 1000 различни мача. Други интересни дисциплини в sesame bg са бокс, биатлон, бадминтон, но също така и редица екзотични спортове като водна топка, американски и австралийски футбол, а също така и ММА, дартс, голф, мото спортове, ръгби, ски скокове, снукър, колоездене и други. Специално място в списъка с видове дисциплини в Сезам е отредено и на електронните спортове.

До всяка спортна дисциплина в списъка на букмейкъра има стрелка, която като натиснете, ви се появява нов списък като подменю. Това е списъкът с регионалния обхват на даден вид спорт. Така, в секция баскетбол, например, ще видите, че можете да залагате на мачове от САЩ, всички европейски страни, Ел Салвадор, Бразилия, Аржентина и други. При натискане на стрелката до съответната държава ви излизат и лигите в нея. Обхватът в тази част на програмата на Сезам е повече от добър. Всяка страна е представена не само от главната си първа лига във футбола, но има и мачове от втора и трета, а понякога и от аматьорска дивизия.

Що се касае до типовете залози, тук можете да правите както единични, така и множествени залози. Ако трябва да оценим коефициентите в Сезам, можем да кажем, че те са над средните на пазара. Играчите освен това се радват и на огромно разнообразие от пазари. И това не важи само за футбола, където за едно събитие можете да залагате на над 20 различни маркета, включително и да поставяте дългосрочни залози за победителите във всяка от лигите. И другите дисциплини са представени от множество класически и нестандартни, включително и хендикап, пазари, от които да се възползвате.  


Топ новини

виж още

Актуална тема