Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Какви видове залози на спорт предлага букмейкърът Sesame?

Общество

Какви видове залози на спорт предлага букмейкърът Sesame?

Какви видове залози на спорт предлага букмейкърът Sesame? - Tribune.bg

Една от новите платформна за залози и казино игри на родния пазар се казва Sesame. Още с шеметния си дебют у нас тя показа, че може да бъде достоен конкурент на големите лидери в сектора в страната. Това се дължи на факта, че в sesame bg се предлага огромно разнообразие от качествени услуги и опции за игра. Дори да вземем под внимание само спортната секция на оператора, ще видим, че факторът богатство от функции и възможности е изпълнен. В този материал дори подробно ще ви разкажем за видовете и типове спортни залози, налични в Сезам.

На първо място, веднага отбелязваме, че според главното меню на букмейкъра в него ще намерите три основни типа залози. Става въпрос за класически предварителни залози на спорт, залози на живо и виртуални. Виртуалните залози са залози на виртуални спортове, при които няма реални спортни събития, а компютърни симулации в следните категории – баскетбол, тенис, бейзбол и няколко футболни лиги, включително Шампионската лига и Бундеслигата. За залозите на живо можем да отбележим, че дневно тук се предлагат повече от 2000 събития от различни първенства и държави.

В секция спорт ще видите, че спортните залози са разделени главно по видове спорт. Дисциплините са изброени в подробен списък в лявата част на вашия екран. Разбира се, на първо място са сложени спортовете с най-много представители като лиги и събития. Това са футбол, баскетбол и тенис. Почти ежедневно в сектор футбол ще можете да залагате на повече от 1000 различни мача. Други интересни дисциплини в sesame bg са бокс, биатлон, бадминтон, но също така и редица екзотични спортове като водна топка, американски и австралийски футбол, а също така и ММА, дартс, голф, мото спортове, ръгби, ски скокове, снукър, колоездене и други. Специално място в списъка с видове дисциплини в Сезам е отредено и на електронните спортове.

До всяка спортна дисциплина в списъка на букмейкъра има стрелка, която като натиснете, ви се появява нов списък като подменю. Това е списъкът с регионалния обхват на даден вид спорт. Така, в секция баскетбол, например, ще видите, че можете да залагате на мачове от САЩ, всички европейски страни, Ел Салвадор, Бразилия, Аржентина и други. При натискане на стрелката до съответната държава ви излизат и лигите в нея. Обхватът в тази част на програмата на Сезам е повече от добър. Всяка страна е представена не само от главната си първа лига във футбола, но има и мачове от втора и трета, а понякога и от аматьорска дивизия.

Що се касае до типовете залози, тук можете да правите както единични, така и множествени залози. Ако трябва да оценим коефициентите в Сезам, можем да кажем, че те са над средните на пазара. Играчите освен това се радват и на огромно разнообразие от пазари. И това не важи само за футбола, където за едно събитие можете да залагате на над 20 различни маркета, включително и да поставяте дългосрочни залози за победителите във всяка от лигите. И другите дисциплини са представени от множество класически и нестандартни, включително и хендикап, пазари, от които да се възползвате.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети