Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Какво ни дава платформата на Bet365 залози на живо?

Общество

Какво ни дава платформата на Bet365 залози на живо?

Какво ни дава платформата на Bet365 залози на живо? - Tribune.bg

Залозите на живо далеч не са някаква новост в света на букмейкърите и дори вече трудно ще намерите платформа, която не предлага залози на живо. Разбира се, това няма как да бъде изненада, тъй като сами по себе си залозите на живо просто са по-интересни и атрактивни от класическите. Причината е както заради това, че е въпрос на минути да разбереш дали печелиш или не, така и заради факта, че можеш да наблюдаваш случващото се на конкретния двубой и на база това да предприемеш какъв точно да бъде направения залог. Разбира се, няма как да имаш гаранция за каквото и да е, но в крайна сметка когато наблюдаваш срещата можеш да видиш как се развиват нещата и поне привидно да имаш по-голям контрол при направата на залог.

Един от букмейкърите, който се хвали с една от най-добре разработените платформи на живо е сайтът на bet365 bg, като това важи не само у нас, а и в световен мащаб. Още на началната страница в сайта ще откриете специална секция На Живо, в която на преден план са посочени всички налични спортни дисциплини, на които може да се залага на живо. Разнообразието е наистина впечатляващо, като главна роля играе футболът, където почти по всяко време на денонощието може да се залага на живо. Тук обаче са още и популярни спортове като тенис, баскетбол, волейбол и хокей на лед, а дори и дисциплини, които по-рядко влизат под светлината на прожекторите, като крикет, дартс, футзал, водна топка и бадминтон.

Навигацията в сайта е доста удобна, тъй като всички налични спортни дисциплини са подредени в хоризонтална лента, под която има таблица с конкретните срещи, които се играят или предстоят да се изиграят. В края на тази лента пък има подменю Видео, което както се досещате, включва всички събития, които към момента се излъчват с видео стрийминг на живо. Специална иконка, придружаваща дадената среща информира за това. Трябва да знаете обаче, че видео стрийминг услугата на Bet365 е достъпна само за регистрирани потребители, които имат някаква депозирана сума в сметката си към букмейкъра. Самото видео се позиционира в малко прозорче в горната дясна част на сайта, като може леко да се увеличи, но не и да се разшири на цял екран. Разбира се, идеята е потребителите да имат възможност да правят бързи залози, наблюдавайки случващото се. Повечето срещи пък включват и постоянно обновяваща се статистика, като при много от спортовете дори се предлага и виртуална схема на игрището, по която се отразяват всички атаки, пасове, удари и прочие. 

Доста удобна е и наличната програма, което представлява таблица с поместени в нея всички предстоящи спортни събития, на които ще може да се залага на живо. Понеже техният брой е огромен, насреща са удобни опции за сортирани по ден от седмицата и по конкретен спорт. След като изберете дадения спорт, срещите се подреждат според стартовия им час, като всяка към която ще се предлага видео стрийминг на живо е придружена и от съответната иконка за това. 

Комбинацията от всичко това заедно с многобройните пазари, добре работещата кешаут функция и приличните коефициенти, правят платформата на Bet365 една от най-предпочитаните, когато става въпрос за залози на живо. Не забравяйте обаче, че залозите на живо, често ви подтикват да взимате емоционални решения, които в повечето случаи не носят успех. Течащото време и мисълта, че буквално в следващата секунда предложеният коефициент вече може да го няма, кара много от хората да бъдат по-импулсивни.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети