Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Калин Каменов, кандидат за кмет на Враца: Челопек ще има нов водопровод за 1,3 млн. лв.

Общество

Калин Каменов, кандидат за кмет на Враца: Челопек ще има нов водопровод за 1,3 млн. лв.

Калин Каменов, кандидат за кмет на Враца: Челопек ще има нов водопровод за 1,3 млн. лв. - Tribune.bg
Снимка:

„Тихомир Тошев е един от най-дейните кметове в цялата врачанска област“, заяви Каменов

Челопек ще има нов водопровод, като за реализацията на проекта ще бъдат отпуснати 1 300 000 лв. от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Това обявиха при срещата си с жители на Челопек Калин Каменов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото Тихомир Тошев. На срещата присъстваха и регионалният министър Петя Аврамова, областният управител Малина Николова и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Таня Георгиева, Десислава Димитрова, Светослав Арнаудов и Христо Илиев, съобщават от пресцентъра на партията.

„Проектът  предвижда цялостна подмяна на съществуващата мрежа, както и доизграждане на нови водопроводи, обхващащи територията на цялото село и възможност за водоснабдяване на всички имоти, които досега не са били водоснабдени. Предвидено е изграждане на сградни водопроводни отклонения за всеки имот до границата с уличната регулация. През 2019 г. Община Враца обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за извършване на строително-монтажните работи за реализацията на проекта. Към настоящия момент комисия на Възложителя оценява техническото предложение на участниците в процедурата”, обясни Каменов.

Тихомир Тошев представи постигнатото през последните четири години при управлението му: „С подкрепата на община Враца и държавата успяхме да постигнем много. Асфалтирани са отсечки от четвъртокласната пътна мрежа и една улица в Челопек, а няколко са бетонирани. Със средства, отпуснати по ПУДООС беше изградена нова спортна площадка, а благодарение на малки граждански инициативи са направени детски кът за отдих, реконструирана е спирката в центъра на селото, изградена е нова беседка и е реконструирана Горната чешма.”

„Пълната  зала и усмихнатите лица в Челопек не ме изненадват. Тихомир Тошев е един от най-дейните кметове в цялата врачанска област. С него работим много добре и вярвам, че жителите на селото ще оценят направеното през изминалите 4 години”, обърна се Калин Каменов към събралите се в салона на читалището. Той представи пред тях основните акценти в програмата си за управление през следващия мандат – продължаване на работата за подобряване на инфаструктурата, модернизиране на транспорта в общината, привличане на още инвеститори.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети