Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Велико Търново Даниел Панов получи силна подкрепа от жители на село Балван

Общество

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Велико Търново Даниел Панов получи силна подкрепа от жители на село Балван

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Велико Търново Даниел Панов получи силна подкрепа от жители на село Балван - Tribune.bg
Снимка:

Хората се изказаха положително за подобренията в облика на населеното място през последните четири години

Във великотърновското село Балван изказаха категоричната си подкрепа към досегашния кмет на община Велико Търново Даниел Панов, който е кандидат за трети управленски мандат, издигнат от ГЕРБ. Най-силно се чу мнението на бившия кмет на селото Радослав Христов, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Истината е, че много неща се направиха за населените места и в частност – за Балван. Подготовката за едно управление не трае месец или два, а четири години. Никой от останалите кандидати не е подготвен. Реално вие нямате опоненти”, обобщи Христов.

Хората се изказаха положително за подобренията в облика на населеното място през последните четири години. Досегашният кмет Недьо Георгиев подчерта, че винаги е разчитал на подкрепата на Даниел Панов и резултатите говорят сами. В селото е изграден изцяло нов парк, ремонтирани са гримьорните на читалището, асфалтиран е подходът от главния път, ремонтирани са улици. „Най-важна е помощта, която Панов оказа за запазване на училището и на детската градина в селото“, подчерта Недьо Георгиев.

Увеличение на бюджета за читалищата, към които има действащи фолклорни състави, пое като ангажимент Даниел Панов още за следващата година. Той бе силно развълнуван от изпълненията на певческата и танцувална формация към Народно читалище „Нива 1898” в Балван.

„Благодаря ви, че с хъс и любов опазвате и популяризирате нашите чудесни традиции, обичаи, народни песни и танци. Това е искрено родолюбие и то трябва да бъде насърчено, това е истинската, живата реклама на Велико Търново и България”, обърна се към читалищните деятели и изпълнители Панов.

Най-малко четири улици в Балван ще бъдат цялостно преасфалтирани през новия мандат - бе друг от поетите ангажименти. Голяма перспектива за населеното място ще даде строителството на магистралите „Хемус” и „Русе – Велико Търново”, които ще се пресекат на няколко километра североизточно от Балван, подчерта още Панов.

Да бъде реализиран проектът за отводнителната мрежа на Ново село - около този ангажимент се обединиха Даниел Панов и кметът на населеното място Христо Христов. Инвестиционното намерение е на стойност 300 000 лева и ще реши проблемите, създавани от подпочвените води, които в дъждовно време пълнят с вода мазетата на местни жители. В Ново село чужденците, подали декларации за гласуване на местните избори, са повече отколкото в цялата община, увери Христо Христов.

В разговорите с обществеността в двете населени места участваха и кандидатите за общински съветници от отбора на ГЕРБ и СДС. Местните жители останаха доволни, че най-голямото дясноцентристко обединение издига хора с авторитет, висока експертиза и професионални качества.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети