Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Километрично задръстване на АМ „Тракия” в посока Бургас заради верижна катастрофа (ДОПЪЛНЕНА)

Общество

Километрично задръстване на АМ „Тракия” в посока Бургас заради верижна катастрофа (ДОПЪЛНЕНА)

Километрично задръстване на АМ Тракия в посока Бургас заради верижна катастрофа (ДОПЪЛНЕНА) - Tribune.bg
Снимка:

Огромно задръстване в посока Бургас се образува на АМ "Тракия" след верижна катастрофа с 12 коли в района на Нови хан. Тя станала минути преди 18 часа и при нея няма пострадали.

Задръстването е километрично. На място са пристигнали две линейки. Трима са закарани в болници, сред тях и 3-годишно дете, което е откарано в „Пирогов” за преглед заради главозамайване от случката.

Две жени на 21 и 22 години са откарани в столичната „Света Анна”.

 До катастрофата се е стигнало, след като в крайна лява лента млад водач, на 22 години, е тръгнал да изпреварва друг автомобил с висока скорост, съобщи за bTV шефът на столичния КАТ Течно Тенев.

„Тъй като се движи с по-висока скорост, удря автомобила отзад, спират двама водачи да си разменят двустранни протоколи в крайна лява лента без да вземат мерки за обезопасяване на автомобилите. Гражданин на Германия, пътувайки в крайна лява лента, изпреварвайки, вижда, че пред него има два спрени автомобила,

включва аварийните мигачи, набива спирачките и в него се удрят още 9 автомобила с българска регистрация", обясни Тенчо Тенев.


Етикети Бургас
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети