Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Клиентът с барбароните от 6 лв. видял табелата, показва запис

Общество

Клиентът с барбароните от 6 лв. видял табелата, показва запис

Снимка:

Клиентите обядвали 4 часа, твърди собственикът

Семейството, което плати 12 лева такси за барбарони в Царево, е видяло табелите за цената. Това каза пред Нова ТВ собственикът Диян Тунджев. Според него това ясно личало на записите от охранителните камери – клиентите виждат, обсъждат, отказват се да седнат и малко по-късно се връщат.

„В тази сфера на бизнеса сме от 10 години. Вече трета поредна година сме на плаж „Нестинарка”. Най-важното за нас в бизнеса е коректността към клиентите. Когато клиент получава някаква услуга, той трябва да е запознат с нея. Затова сме разположили на видими места табели за цената на барбароните”, заяви собственикът.

Клиентът обаче е е категоричен, че не е бил информиран, че ще има да доплаща.

„Разбрахме, че трябва да платим таксата в момента, в който ни донесоха сметката. Преди това не бяхме предупредени. Табелите с информация за това не бяха поставени на видими места”, разказа Християн Георгиев, който сигнализира за случая в социалните мрежи.

Собственикът е категоричен, че всички сервитьори предупреждават за по-скъпите барбарони и ако някой не иска да плати, може просто да се премести на някое от безплатните места – маси, шезлонги и няколко плажни легла.

„Всеки бизнес се подчинява на някакви финансови правила. Ако някой няма възможност да плати тези барбарони, ние му предлагаме да бъде настанен на другите места в заведението, за които не се заплаща нищо”, каза още Тунджев.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още