Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Кметът на Перник: Има риск от хепатит в града

Общество

Кметът на Перник: Има риск от хепатит в града

Кметът на Перник: Има риск от хепатит в града - Tribune.bg
Снимка:

„Има риск от хепатит, който може да плъзне в града заради липсата на вода. От Министерството на здравеопазването казват, че има риск от хепатит, когато е нарушено водоподаването и са нарушени хигиенните навици на хората“. Това каза кметът на Перник Станислав Владимиров пред Нова ТВ.

„Риск от санитарно-хигиенна гледна точка винаги има. Ние имахме два много тежки инцидента, когато имаше смесване на мръсните с чистите води. Водопреносната ни система е изключително амортизирана”, добави Владимиров.

 „Aз казах, че е нормално хората да са гневни, защото работата не е свършена. Обсъждаха се много варианти, за съжаление, не увеличихме притока към яз. „Студена“, каза Станислав Владимиров, кметът на Перник.

Той посочи, че част от заведенията в града са снабдени с хидрофорни системи, за да предоставят удобството на клиентите си, а други разполагали само с бидони вода.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Доган Най-скъпата телевизионна звезда.Избран на избори,на които са похарчени доста пари.Трябваше просто да го назначат за кметски наместник и да се разхожда от телевизия в телевизия.Първоначално имаше двуразов режим,който беше иницииран от тв звездата.Специалистите бяха за режим,като сегашния.Кой е виновен сега?Търсейки виновни да не стигне до огледалото в къщи.
23.01.2020 09:36 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати