Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Кметът на „Връбница“: Концерт на Дара постави началото на инициативи под надслов „Грабни успеха като мен“

Общество

Кметът на „Връбница“: Концерт на Дара постави началото на инициативи под надслов „Грабни успеха като мен“

Кметът на Връбница: Концерт на Дара постави началото на инициативи под надслов Грабни успеха като мен - Tribune.bg
Снимка:

Целта е борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните

Концерт на поп дивата Дара постави началото на серия инициативи под надслов „Грабни успеха като мен“. Старт в качеството му на председател на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Столичната община – район „Връбница“ постави Младен Младенов. Целта на инициативата е „вдъхновение за младежите да постигат успехи и да изграждат положителни обществени ценности“, написа кметът на столичния район в профила си във Фейсбук.

„Всички заедно сме изправени пред предизвикателството да разберем пред какво са изправени малолетните и непълнолетните в днешното общество. Чрез инициативата „Грабни успеха като мен“ ще насърчаваме младите хора да се фокусират върху образованието, развитието на талантите си и изграждането на здрави междуличностни връзки“, подчертава кметът Младен Младенов.

„Основната цел на инициативата е да предостави на младежите възможности за развитие и превръщане на техните мечти в реалност. Чрез подкрепа, образователни програми, културни събития и вдъхновяващи примери като DARA, искаме да покажем, че независимо от тяхната възраст и начални условия, те могат да постигнат голям успех“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети