Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Кое е момчето, свалено с шамари, защото поиска оставката и на Радев?

Общество

Кое е момчето, свалено с шамари, защото поиска оставката и на Радев?

26-годишният режисьор Петьо Гюдюлев атакуван от агитка, после удрян от зрели мъже

Младият режисьор Петьо Гюдюлев е момчето, което бе свалено от фонтана пред президентството по време на протеста във вторник вечерта и получи два удара. Това се случи веднага след като той поиска от микрофона оставката и на президента Румен Радев.

„Не видях белези тълпата да избухва срещу мен. Имаше си конкретни хора, които настъпиха към мен. Част от агитка - момчета със суитшърти и маски, тръгнаха към мен като по команда”, разказва пред колегите от „24 часа” 26-годишният Петьо.

Освен че подкрепя протестите, той ги и снима. Във вторник вечерта е близо до говорителите на площада и иска микрофона от организаторите, за да се изкаже. Признава, че много се разпалил, някои дори го нарекли „младия Волен”. Когато обаче викнал за оставка и на президента освен на премиера и главния прокурор, няколко души около него започнали яростно да го освиркват и псуват. А непозната русокоса жена параноично му закрещяла, вдигайки средни пръсти срещу него. Петьо сам слиза от сцената, а след това идват двата удара.

50-ина годишен мъж го удря вдясно в ребрата, а друг протестиращ на средна възраст му нанася удар в гърдите.

„Момче около 30 г. ми препречи пътя, каза, че съм позор за България, и ми свали шапката, на която пишеше „Оставка”. За мен човек, който прави такова нещо, не е на протест с чиста съвест”, разказва Петьо.

Част от хората все пак се опитали да го защитят - направили кордон, а две момчета го извлекли от тълпата.

„От „Отровното трио” не бяха много доволни, че съм поискал оставката на Радев. Аз обаче отивам там с ясното съзнание, че това не е протест в подкрепа на Радев. Явно съм се объркал”, казва огорчен младият мъж.  


Коментари (7)

ПЕЛАГИЯ Долни и платени от червените боклуци мижитурки са това. Затова - никога няма да изляза рамо до рамо с тях! Никога!
01.08.2020 11:11 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ СЪС СИГУРНОСТ НЕ СЕ КАЗВА ДРУГАРЯ ГЕШЕФФФ, :)
01.08.2020 11:40 / Отговор
кесо Щом не е разбрал сред кои е попаднал не се учудвам, че "малко" са го "посъветвали", както се казваше навремето шамаросването в тогавашната милиция. Впрочем когато докара на власт "борците" с "мафията" начело със същия този Радев, на когото така "ентусиазирано" е искал оставкат,а да се приготви за нови подобни "изненади" /"съвети" де/. Щот освен че са мафиоти и терористи, неговите "приятелчета" са злобни, отмъстителни и злопаметни.
01.08.2020 13:47 / Отговор
Айсел Абе за бой си е бил. Има много хляб да яде, докато стигне поне до рамото на Президента.
01.08.2020 22:01 / Отговор
Коко Този не е никакъв режисьор лъже че е завършил НАТФИЗ. Трибунари спрете с дудуците които правите на тиквата
02.08.2020 01:33 / Отговор
Коко е режисиран Поредният педал обсебен от Бойко Борисов!Къде прочете името на премиера,та се възбуди рязко?Говори се за реакцията на хората,които подкрепят твоят любим президент.Обърши си пяната около устата!
02.08.2020 08:30
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още