Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Кога ще изпратим Милен Цветков?

Общество

Кога ще изпратим Милен Цветков?

Кога ще изпратим Милен Цветков? - Tribune.bg
Снимка:

Милен беше много привързан към двете си деца - Калина и 8-годишния Боян

Все още не се знае кога ще изпратим журналиста Милен Цветков, който загуби живота си в жестока катастрофа навръх Великден.

Дъщеря му Калина, която е на 24 години и е най-близкият му пълнолетен роднина, иска да се прости с баща си. Момичето заедно с майка си Дана (бивша съпруга на Цветков) живее в Нидерландия от години. Семейството категорично не желае Милен да бъде погребан служебно и без тяхно присъствие, пише 24 часа.

Към този момент е проблемно дори прибирането на момичето в България заради извънредното положение и последващите санитарни мерки, които са задължителни за всеки, който каца у нас.

Поради тази причина има вероятност погребението да бъде отложено за началото на май месец, тъй като, ако стриктно се спазват условията, Калина ще бъде поставена под задължителна карантина за 14 дни.

По думите на приятели на Цветков вече е направен контакт с щаба и Калина ще може да бъде тествана веднага, след като кацне на аерогарата, а това ще позволи погребението да се състои час по-скоро.

Държавните органи съдействат на момичето да пристигне възможно най-бързо от Нидерландия.

Милен беше много привързан към двете си деца - Калина и 8-годишния Боян. 24-годишната дъщеря е първото му дете, с чиято майка той отдавна е разделен. Дана има ново семейство и също живее в Нидерландия. Калина е много близка с баща си, всяко лято прекарваше в България с него.

Малкият Боян е от спонтанна връзка на Милен с негова зрителка на име Ивета. Въпреки че се разделя с нея, той продължава да се грижи за своя син.  

Ето защо негови приятели инициираха фонд за подкрепа на Калина и Боян. Кампанията е в сайта “Платформата.бг” и целта ѝ е да събере 100 000 лв. до 19 юни 2020 г. Първото дарение е факт. То е от Гроздан и Цецка Караджови и е 5000 лева.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема